Reštaurácia v Studenom sa chce dostať do hodnotiacich rebríčkov

Reštaurácia FLAMENDER na Laurinskej ulici ohlásila pred niekoľkými dňami presun svojej prevádzky do priestorov Kaštieľa Studené.

Reštaurácia FLAMENDER na Laurinskej ulici ohlásila pred niekoľkými dňami presun svojej prevádzky do vynovených priestorov Kaštieľa Studené v Moste pri Bratislave. Sem prichádza s najvyššími ambíciami – vytvoriť z Reštaurácie Kaštieľ Studené prvotriednu značku a dostať sa do svetových hodnotiacich rebríčkov.

Počas svojej existencie si reštaurácia FLAMENDER v srdci Bratislavy na Laurinskej ulici získala množstvo priaznivcov, ktorí si obľúbili jej kuchyňu zameranú na špeciality krajín dunajského regiónu a radi sa do nej pravidelne vracali.

„Našou ambíciou je priniesť vynovený koncept reštaurácie do Kaštieľa Studené a tam ho ďalej rozvíjať. Flamender si vďaka výbornej ponuke, štýlovému prostrediu a špičkovému servisu vytvoril stálu klientelu s až osobným vzťahom k našej reštaurácii. Chceme nadviazať na všetko pozitívne a dobré a v nových priestoroch sa posunúť kvalitatívne po všetkých stránkach ešte vyššie,“ povedal Martin Čatloš, majiteľ reštaurácie Kaštieľa Studené.

Ambíciou reštaurácie je v maximálnej miere využívať lokálne suroviny - produkty farmárov a chovateľov z najbližšieho okolia. „V našom jedálnom lístku prevládajú najmä pôvodné druhy surovín. Sme zástancami trvalo udržateľného systému pestovania a odbytu zeleniny. Živočíšne produkty odoberáme od malých a drobných chovateľov, zeleninu od farmárov z okolia,“ povedal Matej Gála, generálny manažér reštaurácie.

Okrem chutných špecialít à la carte menu prinesie reštaurácia v Studenom svojim hosťom aj originálne večerné gurmánske a tastingové menu, ktoré budú špeciálne postavené na čerstvých a sezónnych produktoch.

“Chceme z Reštaurácie Kaštieľ Studené vytvoriť prvotriednu značku. Reštauráciu s úžasnými jedlami a jedinečným konceptom špeciálnych gurmánskych menu postavených na čerstvosti a lokálnych surovinách slovenských farmárov a chovateľov. Naším cieľom je dostať sa do prestížnych gastro bedekrov a najlepších svetových hodnotiacich rebríčkov,” povedal na záver Martin Čatloš.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.