V Nitre opäť poskytujú kurzy zváračských inžinierov

Technická fakulta SPU v Nitre ponúka v rámci celoživotného vzdelávania kurzy európskych i medzinárodných zváračských inžinierov.

Technická fakulta Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre poskytuje okrem kvalitného vzdelávania v akreditovaných študijných programoch aj ďalšie možnosti zvyšovania kvalifikácie a odborného rastu.

Patria sem i kurzy organizované v rámci celoživotného vzdelávania. Vzhľadom na dlhoročné skúsenosti vo výučbe, výskume a vývoji v oblasti zvárania, spájania materiálov a príbuzných technológií, ako aj spolupráce s praxou, disponuje Technická fakulta mnohými odborníkmi, ktorí majú čo odovzdať záujemcom z tejto oblasti vo forme odborných poznatkov a praktických skúseností a zručností. História vzdelávania podľa predpisov Medzinárodného inštitútu zvárania (IIW) a Európskej zváračskej federácie (EWF) sa začala na Technickej fakulte na Katedre kvality a strojárskych technológií písať takmer pred dvoma desaťročiami. Počas tohto obdobia fakulta vychovala takmer dve stovky medzinárodne akceptovaných odborníkov.

Vzhľadom na neustály rast požiadaviek z praxe, sa fakulta rozhodla opäť poskytovať kurzy európskych/medzinárodných zváračských inžinierov a technológov. Nevyhnutným predpokladom však bolo obnovenie pôsobnosti ATB pri TF, teda Osvedčeného vzdelávacieho miesta, schváleného Autorizovaným národným orgánom Európskej zváračskej federácie (EWF) - Výskumným ústavom zváračským - PI Bratislava. Po úspešnom absolvovaní auditu získala Technická fakulta SPU v Nitre, ako jedna z dvoch fakúlt v SR, od 1. februára 2018 oprávnenie uskutočňovať vzdelávanie podľa smerníc EWF/IAB.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch