Čerešne v Dúbravke budú skutočne veľkorysé

Pri hľadaní nového bývania človek narazí na pestrú paletu projektov, no len jeden z mála sa môže chváliť dokonalou komplexnosťou.

Žite podľa seba

Projekt Čerešne living predstavuje unikátne miesto pre život, nech už je váš životný štýl akýkoľvek. Veď kde inde nájdete viac ako 6 700 m2 zelene pretkaných oddychovými zónami, viac ako 222 m2 grilovacích terás či takmer 2 000 m kočíkových dráh? K tomu korzo s kaviarňami a službami, športoviská, detské ihriská, vodnú lagúnu či sánkovací kopec, ale aj spoločnú klubovňu a komunitné záhrady - to všetko majú obyvatelia Čerešne living k dispozícii.

Žite v obľúbenej mestskej štvrti

Pri výbere nového bývania hrá významnú úlohu aj lokalita. Dúbravka sa dlhodobo radí medzi obľúbené mestské časti a práve tu vyrastá jedinečný komplex Čerešne living - situovaný v bezprostrednej blízkosti prírody, no zároveň na mieste s plnou občianskou vybavenosťou, kde takmer všetko potrebné dokážete vybaviť „na pešo“. Ušetrite si svoj čas a namiesto cestovania za vašimi aktivitami ho venujte radšej vylihovaniu pri vodnej lagúne alebo športom priamo vo dvore.

Čerešne má každý rád

O tom, že Čerešne living patria medzi výnimočné projekty, svedčí aj fakt, že prvá fáza je už takmer vypredaná. V druhej fáze je v predaji 86 bytov, o ktoré je enormný záujem najmä zo strany rodín, keďže klienti spomínajú, že majú záujem predovšetkým o vlastné bývanie. Budúci obyvatelia budú môcť parkovať v podzemnej garáži, kde je k dispozícii viac ako 300 miest, alebo na teréne, kde zaparkuje vyše 100 áut.

Za projektom Čerešne living stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Kolísky, Sokolská Residence, MAMAPAPA či Gansberg Koliba, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahe dovoliť klientom formovať si svoju finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy.

www.ceresne.sk

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi