Tento test pomohol viac ako 100 ľuďom znížiť vysoký krvný tlak

Ak ste zvedaví ako, urobte si ho aj vy.

Vysoký krvný tlak. Hovorí sa o ňom tak často, no aj napriek tomu mnohí nevieme či ním trpíme alebo nie. Vysoký krvný tlak je podľa viacerých výskumov tichý zabijak. Preto ho treba liečiť včas. Ešte predtým, ako s našim telom poriadne „zametie.“

Kedy by sme sa mali obávať?

O hypertenzii hovoríme pri hodnotách krvného tlaku 160/95 mmHg a viac. Vtedy by sme mali spozornieť. Aj keď hypertenzia väčšinou prebieha dlhé desaťročia bez ťažkostí, s rastúcou dĺžkou tohto neliečeného ochorenia dochádza k zmenám na orgánoch, hlavne na srdci a cievach. V mnohých prípadoch to môže viesť k srdcovým infarktom či mozgovej porážke.

VYPLŇTE SI TEST TU

Nebuďme k sebe ľahostajní, nájdime riešenie

Pacienti s dlhodobo vysokým krvným tlakom by sa mali liečiť. Ich cieľom by malo byť zníženie krvného tlaku pod hodnoty 140/90 mmHg. O tom, že náš životný štýl ovplyvňuje krvný tlak Vás pravdepodobne nemusíme presviedčať. Hovoria o tom aj mnohé štúdie. My sme vychádzali z výsledkov výskumu od Viery Peterkovej a Ivony Pavelekovej: Ako ovplyvňuje životný štýl zdravie ľudí.

Výsledky ukázali toto

Štúdia sa zamerala na hodnotenie vplyvu životného štýlu na zdravie jedincov. Na základe týchto výsledkov sme zostavili krátky test, ktorý Vám zaberie len minútu Vášho času. Zistíte či vediete zdravý životný štýl alebo nie a ako možno bude vyzerať Vaše zdravie o pár rokov pri súčasnom životnom štýle. A ak hľadáte riešenie, ako vysoký krvný tlak znížiť, my Vám ho dáme. Téma, ktorá sa týka nás všetkých, pretože srdce máme všetci. Nie všetci sa však o neho staráme rovnako.

AKO BUDE MOŽNO VYZERAŤ VAŠE ZDRAVIE O PÁR ROKOV?

VYPLŇTE SI TEST TU

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“