Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Nový projekt v Karlovej Vsi sa teší obrovskému

Nový developerský projekt Karlove ponúkne komorné bývanie, ktoré rešpektuje pokojnú a komunitnú atmosféru Karlovej Vsi.

Projekt Karlove je vo výstavbe

Karlova Ves je obľúbenou časťou Bratislavy hlavne pre svoju tichú atmosféru. Blízkosť prírody, Karloveské rameno a skvelá dostupnosť do centra (len 10 minút) vytvárajú ideálne miesto, kde sa v Bratislave usadiť. Táto stabilná štvrť ponúka všetko potrebné na pohodlný život. Na dosah ruky tu nájdete všetky obchody, služby, ale aj školy či škôlky, teda kompletnú občiansku vybavenosť. Karlovešťania si to všetko dobre uvedomujú, a preto milujú život v starej dobrej Karlovke. Nové bývanie, v ktorom nájdete všetky tieto výhody sa začalo stavať v marci na Hudecovej ulici a kolaudácia je plánovaná na štvrtý kvartál roka 2019.

Kľúčom k úspechu bolo pochopenie Karlovky

Developer si uvedomuje urbanistickú situáciu v okolí a prispôsobil tomu štruktúru a dizajn stavby. Snažil sa vytvoriť bývanie, ktoré zapadne do atmosféry Karlovej Vsi a zároveň poskytne jeho obyvateľom plnohodnotný domov. S touto myšlienkou navrhol komorný projekt, ktorý ponúka skutočne pokojnú komunitnú atmosféru blízko centra Karlovky.

Posledné byty v predaji

Z 39 bytov je v ponuke pár posledných jednoizbových, dvojizbových a trojizbových bytov. Všetky byty sú ponúkané v štandarde, ktorý dáva na výber z niekoľkých dekórov dverí a podláh. Veľkou devízou bytov v Karlove sú priestranné balkóny, ktoré majú od 5 až do 10 m2. Byty na vrchných poschodiach sa môžu dokonca pýšiť terasami s 89 alebo 109 m2. Projekt Karlove poskytuje parkovacie státie priamo pod domom alebo na parkovisku pred ním.

Skúsený developer
Za projektom Karlove stojí spoločnosť RETEP – úspešný developer s dlhoročnými skúsenosťami, ktorý má na konte už viacero projektov na západnom Slovensku. Okrem projektu Karlove má developer momentálne v ponuke aj projekt Pod Krásnou Hôrkou, v ktorom je predaných skoro 75 % bytov. Tento rezidenčný projekt poskytuje vysokú kvalitu materiálov a komfortu aj pre tých najnáročnejších klientov v rodinnej atmosfére na Kramároch.

Mimo Bratislavy vyrástli ich projekty Karpatia v Modre a dve fázy bývania Agátky v centre Stupavy. Spoločnými prvkami všetkých ich projektov sú moderné riešenia, kvalita stavby a citlivá rovnováha medzi projektom a jeho okolím.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line