Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Za palivo Shell BMW domov

Čo spája bicykel, auto, cestovnú tašku či hodinky?

Hlavná výhra: BMW X2Hlavná výhra: BMW X2

Čo spája bicykel, auto, cestovnú tašku či hodinky? Každú z týchto vecí využijete na cestách a každú môžete získať len za to, že počas svojej cesty natankujete na čerpacích staniciach Shell.

Jazda na BMW ako ju nepoznáte

Zberatelia a fanúšikovia značky BMW si už zvykli na darčeky, ktoré môžu získať za tankovanie na čerpacích staniciach Shell. Špeciálne edície potešia zberateľov a deti, no teraz majú na dosah radosť zo skutočnej jazdy všetky vekové kategórie.

Na čerpacích staniciach Shell prebieha do 6. mája 2018 súťaž o darčeky značky BMW. Za natankovanie 25 litrov akéhokoľvek paliva Shell získa každý hraciu kartu s kódom, ktorý následne zaregistruje na webovej stránke spoločnosti Shell a tým je hneď zapojený do žrebovania. Športová elegancia z kvalitných materiálov čaká na stovky záujemcov; každý týždeň sa totiž žrebuje až 50 víťazov rôznych zaujímavých cien, vďaka ktorým si radosť z jazdy vychutnajú všetci bez ohľadu na vek.

Jazda na dvoch aj štyroch kolesách

S detskou kolekciou BMW pripravíte tých najmenších na veľké veci. Pre nefalšovanú detskú radosť z jazdy je pripravené športové autíčko Baby Racer s BMW Motorsport pruhmi, klaksónom aj zadnými a prednými LED svetlami.

Väčších predškolákov, školákov aj dospelých nesklame BMW City Scooter. Je ideálnym spoločníkom na všetky cesty po meste – či už sa ponáhľate na schôdzku alebo vás čaká relax v parku. Sami si na ňom nastavíte riadidlá podľa potreby, pohodlne s ním zaparkujete a vďaka skladaciemu mechanizmu ho aj prakticky uložíte.

Na veľké emócie stačí aj menšia mierka. Neveríte? Vymeňte štyri kolesá za dve a zažite rovnaký adrenalín ako na štvorkolesovom „tátoši“. O dynamiku v teréne sa postarajú bicykle z kolekcie BMW Cruise Bike, pri ktorých si pohyb prispôsobíte vďaka riadiacemu systému s 30 prevodmi.

Súčasťou úplne nového BMW X2 je športová automatická prevodovka, ktorá pritiahne pozornosť automobilových a športových priaznivcov. Jeden šťastlivec si ho po súťaži zaparkuje u seba doma. Jazda s vozidlom zlatej farby, v ktorom sa dá nastaviť volant aj sedačky, je asi najväčším lákadlom pre súťažiacich.

Aby vám na cestách nič nechýbalo

Medzi výhernými cenami sú aj iné darčeky ako dopravné prostriedky. Športový vzor kamufláže testovacieho auta nájdete na funkčnej športovej taške. Nadšenci značky ju môžu nosiť na rukách, a to doslova. Medzi výhernými cenami sú aj prémiové hodinky, ktoré zaručia, že budete vždy a všade načas. Dobrým spoločníkom na výlet môže byť aj cestovná taška s dostatočným úložným priestorom alebo porcelánový espresso set, vďaka ktorému budete mať svoju obľúbenú značku pred očami aj pri dobíjaní energie kávou.

Ak sa aj vy chcete stať majiteľom kvalitných darčekov od značky BMW, natankujte kvalitné palivá Shell a zapojte sa do promo akcie na čerpacích staniciach.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.