Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Zelené Grunty pripravujú nové byty do predaja

Projekt na okraji sídliska KVP je medzi Košičanmi už dobre známy.

Projekt na okraji sídliska KVP je medzi Košičanmi už dobre známy. V predaji boli zatiaľ byty len z dvoch obytných budov, momentálne však developer pripravuje spustenie predaja tretej bytovky, kde opäť nájdete jedno- až štvorizbové byty s nádhernými výhľadmi na prírodu.

Bývanie v blízkosti prírody

V Zelených Gruntoch budete skutočne žiť v dotyku s prírodou. Výhľady na myslavské údolie, blízkosť vodnej nádrže Bukovec či viacero cyklistických a turistických trás po celom okolí ponúkajú ideálne miesta, kde aktívne tráviť voľný čas. Milovníkov prírody poteší tiež park priamo pod domom, v ktorom okrem relaxačnej zóny s altánkom nájdete aj detské ihrisko. Okrem blízkosti prírody však získate aj výhody mesta, ktoré je z danej lokality skutočne len na skok.

Sídlisko KVP ponúka ideálnu občiansku vybavenosť vrátane obchodov, škôl a škôlok či rôznych služieb. Všetko ostatné nájdete v centre Košíc, ktoré je vďaka triede KVP vzdialené len niekoľko minút jazdy autom.

Posledné byty s parkovacím miestom zadarmo

Zelené Grunty aktuálne ponúkajú posledné troj- a štvorizbové byty z obytných budov A a B s výhodnou akciou. K týmto bytom dostanete parkovacie miesto pred domom v hodnote až 5 000 € úplne zadarmo. Okrem toho k vybraným bytom získate aj pivničnú kobku v hodnote 2 000 € tiež zadarmo. Vďaka tejto ponuke tak môžete ušetriť na novom bývaní až 7 000 €.

Nové byty v predaji už čoskoro

Developer plánuje spustenie predaja ďalšieho obytného bloku už začiatkom mája. V ponuke budú opäť byty s nádhernými výhľadmi na okolitú prírodu a s praktickými dispozíciami. Vybrať si môžete z 53 jedno- až štvorizbových bytov. Samozrejmosťou budú byty s balkónmi, lodžiami či priestrannými terasami, ktoré umocnia nádherné výhľady.

Aktuálnu ponuku bytov nájdete na www.zelenegrunty.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.