Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Poistenie.sk je informačný portál pre odbornú verejnosť i laikov, ktorá prináša informácie o novinkách, produktoch či spôsoboch uzatvárania poistenia. Nájdete na ňom aj poistné podmienky, príslušné zákony i kalkulačky na výpočet poistného. Prostredníctvom webu je možné uzavrieť aj vybrané poistenie.

Nové a lepšie Poistenie.sk

Poistenie nepochybne patrí k tým najkonkurenčnejším prostrediam, kvôli čomu je nutnosťou neustále vylepšovať služby. Systém, s ktorým ste si cez Poistenie.sk mohli ešte nedávno uzatvoriť nejaký druh poistenia, bol zastaraný a s obmedzeným možnosťami. Práve preto používatelia nájdu na novom webe mnoho vylepšení.

Novinky v niekoľkých fázach

Nový web Poistenie.sk uzrie svetlo sveta v niekoľkých fázach. V tej prvej sa spustí web spolu s aplikáciami na uzatvorenie cestovného poistenia a povinného zmluvného poistenia. Ostatné produkty sa pridajú neskôr, tie zatiaľ bežia v starom systéme. Potom bude na rade fáza neustáleho vývoja nových produktov a zlepšovanie už existujúcich riešení.

Bežný človek má často problém zorientovať sa vo svete poistenia a poistných produktov, preto je podstatné poskytovať čo najjednoduchšie riešenia. Spoločnosť spravujúca web Poistenie.sk tiež plánuje vytvárať aplikácie, ktoré akoby premýšľali za klienta. Spracovaním veľkých dát dokážu poskytnúť klientovi poistenie na mieru.

Všetko skontrolujete na jednom mieste

Veľkou novou výhodou je konto, ktoré sa vytvorí pri prvom prístupe klienta na stránky. V ňom si bude môcť spravovať zmluvy a tiež sledovať ich účinnosť alebo to, či sú zaplatené. Neskôr je v pláne doplniť konto o možnosť komunikácie s maklérom či poisťovňou.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.