Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Poistenie.sk je informačný portál pre odbornú verejnosť i laikov, ktorá prináša informácie o novinkách, produktoch či spôsoboch uzatvárania poistenia. Nájdete na ňom aj poistné podmienky, príslušné zákony i kalkulačky na výpočet poistného. Prostredníctvom webu je možné uzavrieť aj vybrané poistenie.

Nové a lepšie Poistenie.sk

Poistenie nepochybne patrí k tým najkonkurenčnejším prostrediam, kvôli čomu je nutnosťou neustále vylepšovať služby. Systém, s ktorým ste si cez Poistenie.sk mohli ešte nedávno uzatvoriť nejaký druh poistenia, bol zastaraný a s obmedzeným možnosťami. Práve preto používatelia nájdu na novom webe mnoho vylepšení.

Novinky v niekoľkých fázach

Nový web Poistenie.sk uzrie svetlo sveta v niekoľkých fázach. V tej prvej sa spustí web spolu s aplikáciami na uzatvorenie cestovného poistenia a povinného zmluvného poistenia. Ostatné produkty sa pridajú neskôr, tie zatiaľ bežia v starom systéme. Potom bude na rade fáza neustáleho vývoja nových produktov a zlepšovanie už existujúcich riešení.

Bežný človek má často problém zorientovať sa vo svete poistenia a poistných produktov, preto je podstatné poskytovať čo najjednoduchšie riešenia. Spoločnosť spravujúca web Poistenie.sk tiež plánuje vytvárať aplikácie, ktoré akoby premýšľali za klienta. Spracovaním veľkých dát dokážu poskytnúť klientovi poistenie na mieru.

Všetko skontrolujete na jednom mieste

Veľkou novou výhodou je konto, ktoré sa vytvorí pri prvom prístupe klienta na stránky. V ňom si bude môcť spravovať zmluvy a tiež sledovať ich účinnosť alebo to, či sú zaplatené. Neskôr je v pláne doplniť konto o možnosť komunikácie s maklérom či poisťovňou.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.