Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Poistenie.sk je informačný portál pre odbornú verejnosť i laikov, ktorá prináša informácie o novinkách, produktoch či spôsoboch uzatvárania poistenia. Nájdete na ňom aj poistné podmienky, príslušné zákony i kalkulačky na výpočet poistného. Prostredníctvom webu je možné uzavrieť aj vybrané poistenie.

Nové a lepšie Poistenie.sk

Poistenie nepochybne patrí k tým najkonkurenčnejším prostrediam, kvôli čomu je nutnosťou neustále vylepšovať služby. Systém, s ktorým ste si cez Poistenie.sk mohli ešte nedávno uzatvoriť nejaký druh poistenia, bol zastaraný a s obmedzeným možnosťami. Práve preto používatelia nájdu na novom webe mnoho vylepšení.

Novinky v niekoľkých fázach

Nový web Poistenie.sk uzrie svetlo sveta v niekoľkých fázach. V tej prvej sa spustí web spolu s aplikáciami na uzatvorenie cestovného poistenia a povinného zmluvného poistenia. Ostatné produkty sa pridajú neskôr, tie zatiaľ bežia v starom systéme. Potom bude na rade fáza neustáleho vývoja nových produktov a zlepšovanie už existujúcich riešení.

Bežný človek má často problém zorientovať sa vo svete poistenia a poistných produktov, preto je podstatné poskytovať čo najjednoduchšie riešenia. Spoločnosť spravujúca web Poistenie.sk tiež plánuje vytvárať aplikácie, ktoré akoby premýšľali za klienta. Spracovaním veľkých dát dokážu poskytnúť klientovi poistenie na mieru.

Všetko skontrolujete na jednom mieste

Veľkou novou výhodou je konto, ktoré sa vytvorí pri prvom prístupe klienta na stránky. V ňom si bude môcť spravovať zmluvy a tiež sledovať ich účinnosť alebo to, či sú zaplatené. Neskôr je v pláne doplniť konto o možnosť komunikácie s maklérom či poisťovňou.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018