Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Slovenský puk vo vesmíre!

Majstrovstvá sveta v hokeji odštartujeme trošku netradične - pohľadom na svet z vesmíru. A to všetko „očami“ slovenského puku

Pre netradičný spôsob, ako zahájiť tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, sa rozhodla stávková spoločnosť Fortuna. Tohto roku toto svetové podujatie, i keď iba na diaľku, odštartoval slovenský puk, ktorý „vystrelila“ naša hokejová legenda Jozef Golonka priamo ku hviezdam.

Podpísaný puk dosiahol s pomocou meteorologického balóna hranicu blízkeho vesmíru a následne sa vrátil na Zem spolu so zaujímavými zábermi. Na komunikáciu projektu sa spoločnosť rozhodla osloviť bývalého hokejového reprezentanta Jozefa Golonku, ktorý stelesňuje úspešnú éru československého hokeja a o ktorom je známe, že k hokeju má blízko aj dávno po skončení aktívnej kariéry.

Vyslaním puku do vesmíru však projekt nekončí. Fortuna chce do diania zapojiť aj svojich fanúšikov na Facebooku. Každý z nich si môže ešte do 6. mája tipnúť, ako vysoko puk skutočne doletel. Pre najlepšie tipujúcich hráčov sú pripravené hodnotné ceny a na najlepšieho čaká aj jedno veľké prekvapenie.

„Cieľom tejto aktivity bola od začiatku snaha využiť na odkomunikovanie štartu majstrovstiev sveta nové a netradičné spôsoby. Zároveň sme nechceli zabudnúť ani na našich klientov a fanúšikov, ktorí sú v centre nášho záujmu. Preto sme sa rozhodli projekt vhodne prepojiť aj s tipovaním a zábavou, keďže to sú oblasti, ktoré chceme našim klientom primárne prinášať.“, hovorí Ľudovít Vyskoč, generálny riaditeľ spoločnosti Fortuna.

Video z letu puku si môžete pozrieť priamo tu:

Načítavam video...

Všetky informácie o súťaži nájdete na stránke www.ifortuna.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronavírus na jar doslova ochromil celý svet a po prvotnom šoku sa všetci snažili čo najskôr spamätať.

4 h

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

13 h

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

21 h