Foodblogerka Tinka bude variť priamo v obchodoch METRO

Čerstvá zelenina, maslo, bylinky, citrón, štipka soli a medu.

(Zdroj: METRO)

Čerstvá zelenina, maslo, bylinky, citrón, štipka soli a medu. Bez týchto ingrediencií si Tinka Karmažín nevie predstaviť svoju kuchyňu. Varenie zbožňovala celý život, ale až keď spoznala svojho manžela, ktorého chcela očariť a získať, začala variť intenzívnejšie. Snažila sa klasickú kuchyňu oživiť, spraviť ju chuťovo atraktívnou a naučiť sa rodine pripravovať zdravé jedlá ako z 5* reštaurácie, ktoré by jej nezabrali veľa času a pozostávali by z dostupných surovín.

Dnes je veľkou inšpiráciou pre ľudí, ktorí s varením zápasia. Ukazuje im, ako sa dá za polhodinu pripraviť skvelé jedlo z čerstvých domácich surovín, ktoré vychádza z tradícií našich starých mám, ale zároveň je zdravé a výživné. Na podnet svojich fanúšikov vydala aj niekoľko kuchárskych kníh. Jej bestseller s názvom „Tinkine rodinné recepty“ si zakúpite exkluzívne jedine v sietí kamenných predajní veľkoobchodov METRO.

Pri tejto príležitosti sa s Tinkou budete môcť stretnúť aj osobne. Od 4. mája do 15. júna príde postupne do všetkých predajní METRO na Slovensku a spolu so šéfkuchárom veľkoobchodu Vojtom Artzom budú variť naživo recepty z knižky ale aj iné kulinárske špeciality. Tinkinu knižku si môžete priamo na mieste zakúpiť a zároveň si ju dať aj podpísať.

Dátumy roadshow Tinka & Vojto

(prebiehajú vždy od 12:00 do 18:00 hodiny)

4. máj

METRO Ivanka pri Dunaji

7. máj

METRO Devínska Nová Ves

5. jún

METRO Nitra

7. jún

METRO Žilina

11. jún

METRO Zvolen

15. jún

METRO Košice

„Sme radi, že najnovšiu Tinkinu knihu môžeme exkluzívne ponúknuť práve našim zákazníkom. Veľká odozva na jej recepty len dokazuje, že výborní kuchári nie sú len vo veľkých a známych reštauráciách, ale aj doma v kuchyniach. METRO sa dlhodobo snaží podnikateľom pomáhať a podporovať ich v raste,“ vraví hovorca METRO Martin Krajčovič.

Tinka je známa tým, že varí z čerstvých, lokálnych surovín a polotovarom sa snaží vyhýbať. Na predaj svojej knihy si vybrala METRO, nakoľko má najširší sortiment. Varenie jej v prvom rade prináša relax, nevníma ho ako svoju prácu.

„Úplne najradšej mám prácu s kysnutým cestom, pečenie chleba. Maznanie sa s cestom a odovzdávanie mu tepla mojich rúk, to je skutočná psychohygiena. Myslím, že niet krajšieho daru, ako držať v rukách čerstvý, ručne robený, domáci chlebík. Milujem čas strávený v kuchyni, a to, že si možno aj vďaka mne našli cestu a lásku k vareniu mnohí ľudia,“ dopĺňa Tinka Karmažín.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.