Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Sofora – žite v rytme mesta

Láka vás centrálne bývanie na tepne pulzujúceho mestského života? SOFORA prináša rodinné mestské zážitky ešte bližšie k vám.

V atraktívnej a dynamicky sa rozvíjajúcej lokalite v okolí Mlynských nív, rovno na prahu Starého Mesta, vyrastá bytový komplex Sofora – ideálne bývanie pre rodiny, ktoré chcú mať súkromie, ale aj istotu, že im neuniká nič zaujímavé z diania v meste. Výhodná poloha objektu Sofora na križovatke Záhradníckej a Svätoplukovej ulice spĺňa predstavy o pohodlnom a centrálne orientovanom bývaní.

Lokalita, čo šetrí čas

Sofora vám dovolí žiť naplno, ale bez pocitu, že nič nestíhate. Všetko, čo potrebujete vybaviť, budete mať zo svojej novej adresy blízko aj pešo. Na známom bratislavskom trhovisku Miletička si vyberiete kvalitné lokálne potraviny priamo od pestovateľov, väčšie nákupy vybavíte v neďalekých nákupných centrách Central alebo Eurovea.

Po práci si môžete vychutnávať prechádzky vynovenou štvrťou Mlynské nivy či spoznávať tradičnú kaviarenskú kultúru v historických uličkách Bratislavy. Nezabudnite to spojiť s príjemným koncertom slovenských či zahraničných umelcov, ktorých sa tu celoročne vystrieda celá plejáda.

Pokoj v parku

Ak túžite po pokoji, ten na vás čaká priamo pod oknami v Kukorelliho parku. Miesto plné zelene je ako stvorené na prechádzky so psom, jogging či relax s knihou na čerstvom vzduchu. Najlepšie si však oddýchnete doma, v byte, ktorý plne rešpektuje potrebu súkromia svojich obyvateľov. Komorný ráz projektu Sofora je docielený tým, že na ôsmich poschodiach nájdete iba 36 bytov. Každý z nich je komfortne priestranný, čo je vzhľadom na lukratívnu lokalitu zriedkavý a o to hodnotnejší benefit.

Nezľavujte z nárokov

Sofora patrí medzi projekty pre náročnejších. Tri štvorizbové holobyty je možné upraviť podľa požiadaviek klienta z hľadiska štandardu a dizajnu a ponuku dopĺňa 32 dvoj- a trojizbových bytov s vysokým štandardom. Najväčší z dvojizbových bytov má veľkorysých 70 m2, výmera „trojizbáku“ je až 86 m2. Ku každému bytu patrí ešte lodžia, pivnica a, samozrejme, dostatok parkovacích miest v podzemnej garáži pod domom.

Latka bytového štandardu je v Sofore postavená vysoko. V zime oceníte podlahové kúrenie, v lete vás zasa udrží v chládku v štandarde zahrnuté exteriérové tienenie a chladenie. Progresívnym riešením je možnosť montáže nabíjačky na elektromobily v garážových priestoroch.

2-izbový byt v Sofore nájdete už od 156 870 € s DPH, kolaudácia bude ešte pred koncom budúceho roka.

Kto pre vás Soforu stavia?

Za projektom stoja skúsení odborníci Ing. Jarmila Melichárková a Ing. Ivan Kulhány, ktorí sa spojili v spoločnosti DEVAK, s. r. o., s viacnásobným víťazom ocenenia CE.ZA.AR – developerom ANNO 2002, s. r. o. Zúročili tak desiatky rokov skúseností s developmentom bytových komplexov a polyfunkčných objektov po celom Slovensku.
www.sofora.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line