Objavujte svet s Našim finančným družstvom - Kanárske ostrovy

Zatiaľ som nebol všade, ale mám to v pláne. Krédo členov NFD, ktorí spoznávajú svet prostredníctvom dovolenkového programu NFDPV.

Úvod od spoločnosti NAŠE FINANČNÉ DRUŽSTVO

Naše finančné družstvo je spoločenstvo neuzavretého počtu fyzických a právnických osôb, ktorí sa rozhodli spoločným úsilím budovať majetok a aktíva za účelom podnikania a zabezpečovania hospodárskych, sociálnych a iných potrieb svojich členov. Ako recept pre tvorbu majetku a aktív sme si vybrali “spotrebu” svojich vlastných produktov a služieb a tiež “vzájomnú spoluprácu”. Medzi naše produkty patrí družstevný dovolenkový program NFDPV, pomocou ktorého naši členovia môžu spoznávať svet.

Prinášame Vám referenciu nášho člena družstva z jeho dovolenky cez NFDPV na Kanárskych ostrovoch v rezorte Blue Bay Beach Club.

Milí členovia družstva,

Kanárske ostrovy sú krásne a bohaté aj na atrakcie, či výlety do prírody. Určite stojí za to si prenajať auto, alebo skúter a prejsť si tento malý, no očarujúci ostrov. Prenajatie auta vôbec nie je drahé a je možné si ho prenajať dopredu aj cez slovenské stránky a auto si len prebrať.

Osobne sme si prešli pár ciest a vydali sa aj k najvyššiemu vrchu tohto ostrova, ako aj k činnej sopke. Prešli sme si tiež sadmi rôznych tropických ovocí, ako sú banány či mangá, kde Vás všade privítajú milí domáci a dajú Vám aj ochutnať. Tiež sme po ceste navštívili aj ZOO a bola možnosť navštíviť aj rôzne aquaparky a iné atrakcie, hneď vo vedľajšom meste.

Hotel bol krásny, izby boli čisté a dosť veľké, každý deň upratané. Určite si zaslúži spomenúť aj vírivku na našom balkóne, ktorú sme si večer pri západe slnka veľmi užili.

Stravu sme mali formou polpenzie a jedlo bolo veľmi chutné. Na raňajky boli stále švédske stoly s veľkým výberom a na večeru vždy ponúkali rôzne jedlá, ako aj špeciality z ich ostrova, ktoré boli pripravované ako minútky a určite sa oplatí ich vyskúšať.

Personál bol veľmi príjemný a ochotný nám kedykoľvek pomôcť. Jediná nevýhoda hotela je, že síce ste blízko pri mori ale je zakázané sa v tejto oblasti kúpať a teda k pláži sa musíte presunúť do vedľajšieho mesta, čo sa dá kľudne aj pešo, je to necelých 10 minút cesty okolo mora. Je tam pekne vyznačený chodník, alebo sa dá ľahko presunúť k pláži aj autobusom, ktorý chodí často a je veľmi lacný. V meste, v ktorom sme boli ubytovaní, nie je veľmi nočný život, ale stále sa stačí presunúť pár kilometrov ďalej do vedľajšieho mesta, kde to v noci stále žilo.

Celkovo sme boli veľmi spokojní a odporúčame túto dovolenkovú destináciu, ako aj samotný hotel.

František Šalamon, člen družstva

Ďalšie príbehy členov družstva z cestovania po svete nájdete TU

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.