Chcete 5 GB dát zadarmo? O2 ich rozdáva každému

Toto bude najkratší článok, aký si dnes na SME prečítate.

Netreba sa nám príliš rozpisovať, máme pre vás jednoduchú vec. V O2 sme dva roky pracovali na vybudovaní novej siete, vďaka ktorej sme zdvihli pokrytie 4G internetom z 25 % na viac ako 93 % populácie. Rýchle surfovanie si tak môže naplno užiť viac ako 5 miliónov obyvateľov Slovenska vo vyše 2 000 obciach.

Aby ste si ju mohli vyskúšať na vlastnej koži, rozhodli sme sa dať každému na Slovensku 5 gigabajtov dát zadarmo. A to až do konca júna. Vďaka nim môžete navštíviť až 5 000 internetových stránok alebo si vypočuť 1 200 pesničiek.

Ako získať 5 GB dát?

1. Ak ste zákazníkom O2, na tomto odkaze zistíte, ako získať dáta do novej 4G siete zadarmo.

2. Ak k zákazníkom O2 ešte nepatríte, tu je návod, ako si novú 4G sieť môžete vyskúšať zadarmo.

P.S.: Aby ste si dáta naozaj vychutnali naplno, nezabudnite si správne nastaviť telefón. Všetko vám vo videu vysvetlí Paľko zo Zákazníckeho centra O2:

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.