Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Spoľahlivá ochrana vášho auta pred krádežou

Montáž VAM systému už aj na východe Slovenska za akciovú cenu.

VAM – to je synonymum pre dokonalé zabezpečenie vášho auta pred zlodejmi.Ak sa objednáte na montáž do novootvorenej pobočky v Lemešanoch, môžete navyše zabezpečenie VAM R1 získať len za 290 € bez DPH. Uvádzacia cena platí až pre 200 vybraných modelov áut.

Viete o tom, že autá sa kradnú vo veľkom, ale stále si myslíte, že vám sa to stať nemôže? Keď svoje auto však jedného dňa pred domom nenájdete, bude neskoro banovať za tým, čo ste mohli urobiť, a neurobili.

Možnosti ochrany vášho auta pred krádežou:

Poisťovňa

Áno, môžete vsadiť aj na poisťovňu, a čakať pol roka na vyplatenie peňazí za krádež vozidla. Za zostatkovú hodnotu, ktorú vám poisťovňa vyplatí, si však nové vozidlo v podobnej výbave kúpite len ťažko.

Zabezpečenie od výrobcu či čisto mechanické zabezpečenie auta

Nepomôže vám však ani ľahko prekonateľné čisto mechanické zabezpečenie či štandardná výbava od výrobcu, ktorá sa dá jednoducho obísť čítačkami či skenermi.

Ako teda spoľahlivo ochrániť svoje auto pred krádežou?

Odpoveď poznáme: svoje auto ochrániteVAM systémom. Ide o 6-cestnýelektromechanický zabezpečovací systém, ktoré dokonale ochráni vaše vozidlo predvšetkými spôsobmi krádeže. Zlodeji potom nepochodia ani vtedy, ak budú chcieť:

• použiť rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použiť čítačky kódov či diaľkových ovládaní,
  • vymeniť spínaciu skrinku,
  • vymeniť riadiacu jednotku motora,
  • vymeniť palubnú dosku,
  • použiť duplikát kľúča.

Aká je spoľahlivosť VAM systému?

Hovorí sa, že vám neukradnú len to auto, ktoré nevlastníte. Nie je to však celkom pravda. Pokiaľ máte totiž VAM systém, môžete pokojne prespať celé noci bez obáv o ukradnutie vášho štvorkolesového miláčika.

Ako to vieme?

Pozrime sa do štatistík: VAM systém je v súčasnosti namontovaný vo viac ako 6000 vozidlách. Zlodeji sa pokúsili ukradnúť 500 z nich, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

VAM ponúka riešenie aj proti naloženiu vozidla či krádeži pneumatík

Proti naloženiu vozidla či krádeži pneumatík vyvinula spoločnosť VAM system doplnkové zabezpečenie VAM ODŤAH, ktorévaše autopred týmto spôsobom krádeže ochráni. Ak by ste chceli ochrániť navyše aj interiér vozidla a kabínovú časť, vsaďte nadoplnkové zabezpečenieVAM AKUSTIK.

Nová pobočka na východe Slovenska

Po pobočkách v Bratislave, Kalnej nad Hronom a Nitre spoločnosť VAM system otvorila v týchto dňoch novú pobočku aj v Lemešanoch medzi Prešovom a Košicami. Zabezpečiť si svoje auto doposiaľ neprekonaným zabezpečovacím systémom VAM môžete teda aj tu.

TEN SPRÁVNY ČAS NA VAM SYSTÉM JE TERAZ:V novootvorenej pobočke vám zabezpečia auto za uvádzaciu cenu – do 200 vybraných modelov áut vám spoľahlivý zabezpečovací systém VAM namontujú len za 290 € bez DPH. S akoukoľvek otázkou môžete zavolať na číslo 0902 846 888 alebo napísať mail na info@vamsecurity.com.

Viac o tom, ako VAM systém funguje, si môžete prečítať na webewww.autoalarm-vamos.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?