Vyhrajte Toaletnú vodu a Náušnice od Oriflame!

Leto je už takmer predo dvermi a to je ten správny čas na výber nového parfému.

Leto je už takmer predo dvermi a to je ten správny čas na výber nového parfému. Každej žene sa páči niečo iné, no všetky sa zhodneme, že bez parfému či toaletnej vody len málokedy vychádzame z domu. Vďaka správne vybranej vôni sa cítime sebavedomejšie, krajšie, šťastnejšie. Oriflame má vo svojej ponuke viacero zaujímavých vôní, no my teraz predstavujeme jej ďalšiu novinku. Toaletná voda Elvie Summer Joy je radostnou oslavou leta a my v Oriflame vieme, že ti túto sezónu zaručene nesmie chýbať v kabelke. V tejto kvetinovej ovocno-zelenej vôni sa ukrývajú tóny hrušky, púpavy a maliny.

Letné outfity nezabudnite doplniť vhodnou bižutériou. Tej veru nikdy nie je dosť! Vypnite si vlasy, odhaľte krk a vyskúšajte pôvabné napichovacie náušnice s prírodným motívom vo forme odpojiteľných motýlích krídel z organzy a zlatistého strapčeka s trblietavými kamienkami. Spolu s toaletnou vodou Elvie Summer Joy budete neodolateľnou dámou tohto leta!

Popis produktov:

Toaletná voda Elvie Summer Joy 50 ml

Náušnice Amazonia Butterfly Materiál: ušľachtilá oceľ, mosadz, sklo, polyester, elektro pokovovanie. Dĺžka: 7.8 cm.

Súťažná otázka:
Čo tvorí srdce vône Elvie Summer Joy? Odpoveď nájdete v katalógu na www.oriflame.sk

Odpoveď na otázku napíšte do 1.6.2018 na mailovú adresu sutaz@korzar.sk

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“