Vyhrajte Toaletnú vodu a Náušnice od Oriflame!

Leto je už takmer predo dvermi a to je ten správny čas na výber nového parfému.

Leto je už takmer predo dvermi a to je ten správny čas na výber nového parfému. Každej žene sa páči niečo iné, no všetky sa zhodneme, že bez parfému či toaletnej vody len málokedy vychádzame z domu. Vďaka správne vybranej vôni sa cítime sebavedomejšie, krajšie, šťastnejšie. Oriflame má vo svojej ponuke viacero zaujímavých vôní, no my teraz predstavujeme jej ďalšiu novinku. Toaletná voda Elvie Summer Joy je radostnou oslavou leta a my v Oriflame vieme, že ti túto sezónu zaručene nesmie chýbať v kabelke. V tejto kvetinovej ovocno-zelenej vôni sa ukrývajú tóny hrušky, púpavy a maliny.

Letné outfity nezabudnite doplniť vhodnou bižutériou. Tej veru nikdy nie je dosť! Vypnite si vlasy, odhaľte krk a vyskúšajte pôvabné napichovacie náušnice s prírodným motívom vo forme odpojiteľných motýlích krídel z organzy a zlatistého strapčeka s trblietavými kamienkami. Spolu s toaletnou vodou Elvie Summer Joy budete neodolateľnou dámou tohto leta!

Popis produktov:

Toaletná voda Elvie Summer Joy 50 ml

Náušnice Amazonia Butterfly Materiál: ušľachtilá oceľ, mosadz, sklo, polyester, elektro pokovovanie. Dĺžka: 7.8 cm.

Súťažná otázka:
Čo tvorí srdce vône Elvie Summer Joy? Odpoveď nájdete v katalógu na www.oriflame.sk

Odpoveď na otázku napíšte do 1.6.2018 na mailovú adresu sutaz@korzar.sk

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.