Zabezpečte si svoje auto doteraz neprekonaným VAM systémom

Letná dovolenka za dverami a vy premýšľate, či vám náhodou v cudzine niekto neukradne auto?

Zabezpečiť si svoje auto doteraz neprekonaným VAM systémom môžete už aj na východe Slovenska

Letná dovolenka za dverami a vy premýšľate, či vám náhodou v cudzine niekto neukradne auto? Nechceme vás strašiť, ale stať sa vám to môže. A takisto sa vám to môže stať aj doma. Stále si však myslíte, že táto šanca je malá? Pozrime sa, čo hovoria štatistiky: kým v Chorvátsku zmiznú 2 autá denne, v Bulharskuje to denne9 vozidiel a v Talianskusav roku 2016 „stratilo“ až viac ako 43 000 áut. Slovenské štatistiky tiež nezaostávajú – za rok 2016 bolo nahlásených skoro 3000 krádeží vozidiel.

Ako teda spoľahlivo ochrániť svoje auto?

Neurobte chybu – vyberte si správne. Možností máte viacero – vsadiť na poistenie proti krádeži a čakať potom bez auta pol roka na peniaze. Rátať musíte tiež s tým, že sa vám vráti len zostatková hodnota vášho vozidla. Ďalšou možnosťou je zabezpečiť si auto mechanicky, čo však zlodeji ľahko prekonajú, alebo alarmom, ktorý zlodeja síce vyruší, ale neodradí. Môže sa teda zdať, že ideálne zabezpečenie auta neexistuje. My sme však jedno našli:spoľahlivý VAM systém.

Prečo by mal byť VAM systém ideálny?

Neprekonateľnosť tohto systému spočíva v zabezpečení auta elektronickou, ale aj mechanickou cestou, keďže ide o 6-cestný elektromechanický zabezpečovací systém. Znamená to, že systém dokáže naraz blokovať v aute až 6 častí, napríklad aj spojkový alebo plynový pedál.

Zlodeji potom nepochodia ani vtedy, ak budú chcieť:

• použiť rušičky GPS/GSM/GPRS signálu,
  • použiť čítačky kódov či diaľkových ovládaní,
  • vymeniť spínaciu skrinku,
  • vymeniť riadiacu jednotku motora,
  • vymeniť palubnú dosku,
  • použiť duplikát kľúča.

VAM – to je synonymum pre dokonalé zabezpečenie vášho auta pred zlodejmi

Neprekonateľnosť zabezpečenia potvrdzujú aj štatistiky:VAM systém je v súčasnosti namontovaný vo viac ako 6000 vozidlách. Zlodeji sa pokúsili ukradnúť 500 z nich, nepodarilo sa im to však ani v jednom prípade.

VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK proti naloženiu vozidla či krádeži pneumatík

Rozširujúci modul VAM ODŤAHvaše auto ochráni pred pokusom o jeho odtiahnutie apred krádežou zabezpečí aj vaše kolesá. Ak by ste chceli ochrániť navyše aj interiér vozidla a batožinovýpriestor, vsaďte na doplnkové zabezpečenie VAM AKUSTIK.Vďaka týmto nadštandardným modulomzabezpečenia pri pokuse o manipuláciu s vozidlom auto na zlodeja upozorní výrazným svetelným a zvukovým signalizačným znamením.

Pobočka už aj na východe Slovenska

Ak ste to doteraz na západ Slovenska mali ďaleko, už nemusíte premýšľať nad dilemou, či cestovať 300 km, alebo nie.Po pobočkách v Bratislave, Kalnej nad Hronom a Nitre spoločnosť VAM systemtotiž otvorila novú pobočku aj v Lemešanochv Prešovskom kraji. Zabezpečiť so svoje auto spoľahlivým VAM systémom môžete už aj tu!

Ak sa o jedinečnom zabezpečovacom systéme VAM chcete dozvedieť viac, navštívte web www.autoalarm-vamos.sk alebo zavolajte na telefónne číslo 0902 846 888, kde vám všetko o VAM systéme radi vysvetlia.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.