Ako elektronicky zabezpečiť objekty?

Ukáže vám seminár od Jablotronu.

Ak už montujete zabezpečovacie systémy a chcete svojim zákazníkom ponúknuť viac, máme pre vás dobrú správu! Spoločnosť Jablotron, s dlhoročnými skúsenosťami a bohatými referenciami, pripravuje jednodňový kurz „Elektronické zabezpečenie objektov pre kvalifikovaných.“ Odborníci vám predstavia zabezpečovací systém s revolučným ovládaním. JABLOTRON 100 sa prispôsobí bytu, rodinnému domu, prevádzke alebo kancelárskej budove. Poskytuje viac sekcii, užívateľov, detektorov a programovateľných výstupov. Okrem zabezpečenia a prístupového systému vyrieši aj automatizáciu v objekte. Súčasťou kurzu bude prehľad o parametroch a vlastnostiach systému JABLOTRON 100, ako aj nastavení celého zabezpečovacieho systému. Kurz prebieha formou interaktívnej prezentácie, pri ktorej vám skúsený lektor odovzdá bohaté skúsenosti z praxe, dá priestor pre všetky vaše otázky a súčasne vám ukáže názorné ukážky inštalácie. Na konci semináru si každá firma odnesie certifikát, ktorý držiteľa oprávňuje nielen k montáži alarmu, ale je tiež kľúčom k zázemiu a marketingovej podpore od Jablotronu. Certifikovaným partnerom z odboru Jablotron totiž poskytuje rozšírenú záruku na bezplatné opravy výrobkov alebo možnosť kúpy cenovo výhodného štartovacieho balíčka. Jablotron organizuje školenia po celom Slovensku.

Najbližší seminár sa uskutoční 6.6.2018 v Košiciach, alebo 20.6.2018 v Bratislave.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online webovej prihlášky na stránke www.jablotron.sk

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.