Ako elektronicky zabezpečiť objekty?

Ukáže vám seminár od Jablotronu.

Ak už montujete zabezpečovacie systémy a chcete svojim zákazníkom ponúknuť viac, máme pre vás dobrú správu! Spoločnosť Jablotron, s dlhoročnými skúsenosťami a bohatými referenciami, pripravuje jednodňový kurz „Elektronické zabezpečenie objektov pre kvalifikovaných.“ Odborníci vám predstavia zabezpečovací systém s revolučným ovládaním. JABLOTRON 100 sa prispôsobí bytu, rodinnému domu, prevádzke alebo kancelárskej budove. Poskytuje viac sekcii, užívateľov, detektorov a programovateľných výstupov. Okrem zabezpečenia a prístupového systému vyrieši aj automatizáciu v objekte. Súčasťou kurzu bude prehľad o parametroch a vlastnostiach systému JABLOTRON 100, ako aj nastavení celého zabezpečovacieho systému. Kurz prebieha formou interaktívnej prezentácie, pri ktorej vám skúsený lektor odovzdá bohaté skúsenosti z praxe, dá priestor pre všetky vaše otázky a súčasne vám ukáže názorné ukážky inštalácie. Na konci semináru si každá firma odnesie certifikát, ktorý držiteľa oprávňuje nielen k montáži alarmu, ale je tiež kľúčom k zázemiu a marketingovej podpore od Jablotronu. Certifikovaným partnerom z odboru Jablotron totiž poskytuje rozšírenú záruku na bezplatné opravy výrobkov alebo možnosť kúpy cenovo výhodného štartovacieho balíčka. Jablotron organizuje školenia po celom Slovensku.

Najbližší seminár sa uskutoční 6.6.2018 v Košiciach, alebo 20.6.2018 v Bratislave.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online webovej prihlášky na stránke www.jablotron.sk

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.