Ako elektronicky zabezpečiť objekty?

Ukáže vám seminár od Jablotronu.

Ak už montujete zabezpečovacie systémy a chcete svojim zákazníkom ponúknuť viac, máme pre vás dobrú správu! Spoločnosť Jablotron, s dlhoročnými skúsenosťami a bohatými referenciami, pripravuje jednodňový kurz „Elektronické zabezpečenie objektov pre kvalifikovaných.“ Odborníci vám predstavia zabezpečovací systém s revolučným ovládaním. JABLOTRON 100 sa prispôsobí bytu, rodinnému domu, prevádzke alebo kancelárskej budove. Poskytuje viac sekcii, užívateľov, detektorov a programovateľných výstupov. Okrem zabezpečenia a prístupového systému vyrieši aj automatizáciu v objekte. Súčasťou kurzu bude prehľad o parametroch a vlastnostiach systému JABLOTRON 100, ako aj nastavení celého zabezpečovacieho systému. Kurz prebieha formou interaktívnej prezentácie, pri ktorej vám skúsený lektor odovzdá bohaté skúsenosti z praxe, dá priestor pre všetky vaše otázky a súčasne vám ukáže názorné ukážky inštalácie. Na konci semináru si každá firma odnesie certifikát, ktorý držiteľa oprávňuje nielen k montáži alarmu, ale je tiež kľúčom k zázemiu a marketingovej podpore od Jablotronu. Certifikovaným partnerom z odboru Jablotron totiž poskytuje rozšírenú záruku na bezplatné opravy výrobkov alebo možnosť kúpy cenovo výhodného štartovacieho balíčka. Jablotron organizuje školenia po celom Slovensku.

Najbližší seminár sa uskutoční 6.6.2018 v Košiciach, alebo 20.6.2018 v Bratislave.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online webovej prihlášky na stránke www.jablotron.sk

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.