Ako elektronicky zabezpečiť objekty?

Ukáže vám seminár od Jablotronu.

Ak už montujete zabezpečovacie systémy a chcete svojim zákazníkom ponúknuť viac, máme pre vás dobrú správu! Spoločnosť Jablotron, s dlhoročnými skúsenosťami a bohatými referenciami, pripravuje jednodňový kurz „Elektronické zabezpečenie objektov pre kvalifikovaných.“ Odborníci vám predstavia zabezpečovací systém s revolučným ovládaním. JABLOTRON 100 sa prispôsobí bytu, rodinnému domu, prevádzke alebo kancelárskej budove. Poskytuje viac sekcii, užívateľov, detektorov a programovateľných výstupov. Okrem zabezpečenia a prístupového systému vyrieši aj automatizáciu v objekte. Súčasťou kurzu bude prehľad o parametroch a vlastnostiach systému JABLOTRON 100, ako aj nastavení celého zabezpečovacieho systému. Kurz prebieha formou interaktívnej prezentácie, pri ktorej vám skúsený lektor odovzdá bohaté skúsenosti z praxe, dá priestor pre všetky vaše otázky a súčasne vám ukáže názorné ukážky inštalácie. Na konci semináru si každá firma odnesie certifikát, ktorý držiteľa oprávňuje nielen k montáži alarmu, ale je tiež kľúčom k zázemiu a marketingovej podpore od Jablotronu. Certifikovaným partnerom z odboru Jablotron totiž poskytuje rozšírenú záruku na bezplatné opravy výrobkov alebo možnosť kúpy cenovo výhodného štartovacieho balíčka. Jablotron organizuje školenia po celom Slovensku.

Najbližší seminár sa uskutoční 6.6.2018 v Košiciach, alebo 20.6.2018 v Bratislave.

Prihlásiť sa môžete prostredníctvom online webovej prihlášky na stránke www.jablotron.sk

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.