Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

(C) Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller

Vďaka miernej klíme a 300 slnečným dňom v roku láka Burgenland od skorej jari rakúske rodiny nezabudnuteľnými zážitkami ďaleko od všedných starostí. Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande je obrovská: od čľapkania v termálnych kúpeľoch pre celú rodinu, cez cyklistiku a plavbu na kanoe. Na jar otvára svoje brány aj Familypark v obci St. Margarethen, ktorý je najväčším zábavným parkom v Rakúsku.

Na ploche s rozlohou viac ako 145.000 m² lákajú návštevníkov desiatky atrakcií pre dospelých i deti. Familypark je jednou z vlajkových lodí panónskej ponuky pre celú rodinu „Best for Family“. V ponuke nájdete okrem iného aj zámok Esterházy, lamy na statku Elfenhof, veselého p(l)apagája Pauliho či program Fantastický hrad Forchtenstein, kde si s hradnou myškou Forfel môžete vyskúšať život ako kedysi. Aby sa vaša dovolenka skutočne začala pri príchode do hotela, čakajú na vás rodinné ubytovacie zariadenia rôznych druhov a kategórií. Patria k nim prvotriedne rodinné hotely i útulné dovolenkové penzióny, romantické gazdovstvá i kempingové miesta priamo na pláži.

Zábava pri kúpaní a dobrodružstvá pre celú rodinu

Zažite dovolenku plnú slnka spojenú so zábavou na zážitkovom kúpalisku v meste Rust a návštevou Familyparku – najväčšieho rodinného zábavného parku v Rakúsku! Zárukou veselého kúpania v zážitkovom bazéne kúpaliska sú gejzíry, vodný hríb, divoká rieka a chrliče. Pre veľkých i malých plavcov sú pripravené aj 37 m dlhá šmykľavka, tobogan a ostrov so sieťou na lezenie. Vo Familyparku (3 km od hotela) sa ponoríte do sveta plného zábavy a kúziel, kde celá rodina zaručene zažije jedinečné dobrodružstvá!

Pestrá zmes jazdných a vodných atrakcií, preliezok a zážitkových zón robí z Familyparku ideálny výletný cieľ pre deti i rodičov. V roku 2018 oslavuje zábavný park 50. jubileum a na návštevníkov čakajú hneď dve nové atrakcie: spevák Almjodler a Rozprávkový kolotoč.

article_photo

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.