Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

(C) Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller(C) Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller

Vďaka miernej klíme a 300 slnečným dňom v roku láka Burgenland od skorej jari rakúske rodiny nezabudnuteľnými zážitkami ďaleko od všedných starostí. Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande je obrovská: od čľapkania v termálnych kúpeľoch pre celú rodinu, cez cyklistiku a plavbu na kanoe. Na jar otvára svoje brány aj Familypark v obci St. Margarethen, ktorý je najväčším zábavným parkom v Rakúsku.

Na ploche s rozlohou viac ako 145.000 m² lákajú návštevníkov desiatky atrakcií pre dospelých i deti. Familypark je jednou z vlajkových lodí panónskej ponuky pre celú rodinu „Best for Family“. V ponuke nájdete okrem iného aj zámok Esterházy, lamy na statku Elfenhof, veselého p(l)apagája Pauliho či program Fantastický hrad Forchtenstein, kde si s hradnou myškou Forfel môžete vyskúšať život ako kedysi. Aby sa vaša dovolenka skutočne začala pri príchode do hotela, čakajú na vás rodinné ubytovacie zariadenia rôznych druhov a kategórií. Patria k nim prvotriedne rodinné hotely i útulné dovolenkové penzióny, romantické gazdovstvá i kempingové miesta priamo na pláži.

Zábava pri kúpaní a dobrodružstvá pre celú rodinu

Zažite dovolenku plnú slnka spojenú so zábavou na zážitkovom kúpalisku v meste Rust a návštevou Familyparku – najväčšieho rodinného zábavného parku v Rakúsku! Zárukou veselého kúpania v zážitkovom bazéne kúpaliska sú gejzíry, vodný hríb, divoká rieka a chrliče. Pre veľkých i malých plavcov sú pripravené aj 37 m dlhá šmykľavka, tobogan a ostrov so sieťou na lezenie. Vo Familyparku (3 km od hotela) sa ponoríte do sveta plného zábavy a kúziel, kde celá rodina zaručene zažije jedinečné dobrodružstvá!

Pestrá zmes jazdných a vodných atrakcií, preliezok a zážitkových zón robí z Familyparku ideálny výletný cieľ pre deti i rodičov. V roku 2018 oslavuje zábavný park 50. jubileum a na návštevníkov čakajú hneď dve nové atrakcie: spevák Almjodler a Rozprávkový kolotoč.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line