Zastavte starnutie pleti

Prvé známky starnutia pleti si môžete všimnúť už po dvadsiatom piatom roku života.

Práve v tomto životnom období sa začína úbytok látok, ktoré udržiavajú pleť hladkú, bez vrások. Patria k nim kolagén, elastín a kyselina hyalurónová.

Zatočte s vráskami s Anti-Age starostlivosťou Eucerin Hyaluron-Filler

Kyselina hyalurónová je látka prirodzene tvorená v mladej pleti, ktorá má schopnosť viazať 1000 až 10 000 násobok vody ako je jej vlastná hmotnosť. Vďaka tomu dodáva pleti hladký, mladistvý vzhľad. S pribúdajúcim vekom však ubúda prirodzené množstvo kyseliny hyalurónovej a dochádza k vzniku jemných alebo hlbších vrások. Rad Eucerin Hyaluron-Filler je preto ideálne, bezbolestné riešenie proti vráskam, a to vďaka trom hlavným účinným látkam: vysokomolekulárnej a nízkomolekulárnej kyseline hyalurónovej a bioaktívnemu glycín saponínu, ktorý preukázateľne zvyšuje pleti vlastnú syntézu kyseliny hyalurónovej. Tým sa tento rad stáva unikátnym v porovnaní s ostatnými Anti-Age produktmi. Viac sa dozviete tu.

Akcia s očným krémom ZADARMO

Nakúpte vo vybraných lekárňach akýkoľvek produkt z radu Eucerin proti vráskam a získajte zadarmo Hyaluron-Filler Očný krém proti vráskam. Ochráni vašu pleť nielen proti starnutiu, ale vďaka ochranným filtrom UVA a UVB ju pomáha chrániť aj pred slnečným žiarením. Viac o akcii sa dozviete tu.

Základom radu Eucerin Hyaluron-Filler je Intenzívny vyplňujúci denný krém proti vráskam v dvoch variantoch – pre suchú pleť alebo pre normálnu až zmiešanú pleť. Tento denný krém obsahuje tiež SPF 15 a UVA ochranu. Ak hľadáte krém určený na redukciu jemných liniek a vrások, a zároveň chcete docieliť zjednotený tón pleti, vyskúšajte Eucerin Hyaluron-Filler CC krém, ktorý vďaka obsahu farebných mikropigmentov dodá vašej pleti žiarivý vzhľad po celý deň. Počas noci sa pleť obnovuje, preto pred spaním použite Eucerin Hyaluron-Filler Intenzívny vyplňujúci nočný krém proti vráskam, ktorý podporuje regeneráciu. Pre kompletnú starostlivosť o pleť odporúčame použiť Eucerin Hyaluron-Filler Sérum proti vráskam ešte pred aplikáciou denného, či nočného krému. Koncentrované zloženie séra aktívne redukuje hĺbku vrások. Majte však na pamäti, že vyšší účinok v starostlivosti o pleť dosiahnete iba vtedy, ak sa o ňu budete starať pravidelne a dlhodobo.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“