Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Vyhrajte pre vašu školu roadshow Moja story, tvoja story

Vyučovanie na stredných školách oživí motivačná roadshow, v rámci ktorej svoje vlastné životné príbehy predstavia štyri osobnosti.

Ambasádori roadshow Moja story, tvoja story.Ambasádori roadshow Moja story, tvoja story. (Zdroj: O2)

O2 dáva tento rok možnosť všetkým stredným školám súťažiť o jedinečný a obohacujúci zážitok, o motivačnú roadshow so štyrmi osobnosťami s názvom Moja story, tvoja story.

Jej cieľom je študentov povzbudiť, aby sa nebáli vydať sa za vlastnými snami a ísť vlastnou cestou. Nadväzuje tak na minuloročný projekt „Môj príbeh môže byť aj tvoj príbeh“, ktorý vštepoval mladým to, ako bojovať s predsudkami vo svojom okolí.

Vyučovanie na stredných školách oživí motivačná roadshow, v rámci ktorej svoje vlastné životné príbehy predstavia tanečník Laci Strike, rapper Strapo, boxer a tréner Tomi Kid Kovács a cestovateľka Janka Travelhacker. Študenti si nielen vypočujú ich príbehy, ale môžu sa ich priamo spýtať na to, čo ich zaujíma a otvorene diskutovať. „Deti sú naša budúcnosť a pracovať s mládežou je pre mňa obrovská výzva. Potrebujú mať pred sebou nejaký vzor, potrebujú vidieť a počuť človeka, ktorý v živote niečo dosiahol a ktorý môže povedať, že je taký istý obyčajný človek ako oni a je to len na nich, kam to chcú dotiahnuť,“ opisuje hlavnú myšlienku projektu boxer Tomi KID Kovács.

„Do tohto projektu som sa zapojila, pretože má spoločenský prínos a dokáže deckám na stredných školách reálne pomôcť. Vždy som plánovala mladým ľuďom na školách povedať, že hranice si určujeme my sami. Že treba hľadať riešenia, nie prekážky, že vytŕčať zo sivého davu je vlastne super a živiť sa dá aj tým, čo ťa baví,“ opisuje svoju motiváciu nová ambasádorka Janka, ktorá je cestovateľskou blogerkou.

Zapojiť sa do súťaže je veľmi jednoduché. Stredná škola sa môže prihlásiť na stránke www.dobravec.o2.sk, kde prebieha aj hlasovanie, a to až do 30. 6. Hlasovať môže každý jedenkrát denne. Motivačnú roadshow Moja story, tvoja story vyhrá až 24 stredných škôl po celom Slovensku. Okrem 16 škôl s najvyšším počtom hlasov bude vyžrebovaných aj 8 škôl, ktoré roadshow získajú za zapojenie do súťaže.

Dôležité je, že svoju školu môže nominovať ktokoľvek, či už žiak, učiteľ alebo rodič, ale samotnú registráciu potvrdzuje riaditeľ strednej školy, prípadne poverená osoba.

A čo si o minulom ročníku myslia tí, ktorí sa ho zúčastnili? Pozrite si v nasledujúcom videu:

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line