Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Zažite prírodu v Burgenlande

Najlepšie tipy na výlet v Burgenlande: pre rodiny s deťmi, športovcov i aktívnych pôžitkárov

©Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller©Burgenland Tourismus, Peter Burgstaller

V cezhraničnom Národnom parku Neziderské jazero – Seewinkel, ako aj v šiestich ďalších prírodných parkoch čaká na návštevníkov podmanivá príroda a jedinečná druhová rozmanitosť.

Príroda a mierna panónska klíma s viac ako 300 dňami slnečného svitu za rok robia z Burgenlandu oázu oddychu na míle vzdialenú od zhonu v meste.

Najlepšie výletné ciele v prírode.

Golf a ešte o čosi viac: Odpáľte loptičku v najväčšom golfovom rezorte v Rakúsku!

Reiters Golfschaukel Stegersbach - Lafnitztal je najväčší golfový areál v Rakúsku. Dve 18-jamkové ihriská, jedno 9-jamkové ihrisko a jedno 5-jamkové ihrisko pre začiatočníkov potešia srdce každého hráča golfu. Uprostred zvlnených kopcov južného Burgenlandu môžete podľa svojich schopností zažiť náročnú, napínavú, ale aj celkom oddychovú hru na greene. Panoráma je pritom úplne veľkolepá: z miernych kopcov a zelených fairways sa vám naskytne pohľad na malebnú krajinu, neďaleké viechy a vínne pivnice a vy si môžete nerušene užívať jeden z 300 slnečných dní v Burgenlande. Priľahlý 4-hviezdičkový Allegria Hotel s rodinnými termálnymi kúpeľmi nadchne nielen hráčov golfu, ale aj rodiny s deťmi, milovníkov vody a wellness.

NAVŠTÍVTE RAJ!

„Južný Burgenland – kúsok raja ®“ je značkou kvality najlepších podnikov v regióne južného Burgenlandu. Výnimočným je osobný vzťah, ktorí môže vzniknúť medzi milovníkmi vína a dobrého jedla a výrobcami kulinárskych lahôdok: tento región totiž prezentuje ľudí a ich vášeň pre kvalitu a láka svojich návštevníkov, aby toto miesto lepšie spoznávali. Práve takéto spojenie kulinárstva a turizmu robí značku „Južný Burgenland – kúsok raja ®“ úplne jedinečnou.

Vínne poklady mestečka Rust: Vinári z Rustu vás pozývajú na ochutnávku svojich vín.

Ďalšie informácie nájdete TU.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.