10 spôsobov ako použiť fotografie na viac ako len na lajky

Stáva sa vám, že sa vo vašom telefóne nahromadia fotky.

Na sociálnych sieťach sa denne premelie množstvo fotografií a možno práve tá vaša ostane bez povšimnutia. Viac ako instagramové lajky vás môžu potešiť fotografie, ktoré ozdobia váš domov. Tu je 10 spôsobov od www.empikfoto.sk ako môžete použiť fotografie na viac ako len na lajky na sociálnych sieťach.

1. Fotokniha

Radi by ste mali v jednom celku fotografie z výletov, dovolenky, svadby alebo inej oslavy? Siahnite po fotoknihe, ktorú si viete vybrať a upraviť podľa seba od formátu papiera až po rozmiestnenie fotografií. Navyše, si môžete vybrať z 50 rôznych šablón. Fotokniha je fantastickou pamiatkou, ktorá môže byť aj tvojím prvým personalizovaným produktom na uchovanie rodinných spomienok na jednom mieste.

2. Hrnček s fotkou

Ste milovníkom kávy a vždy pijete zo svojho obľúbeného hrnčeka, ale už by to chcelo zmenu? Vytvorte si svoj nový hrnček, na ktorom bude fotografia milovanej osoby alebo domáceho miláčika. Káva vám bude chutiť ešte viac ako predtým.

3. Fotoobraz

Oživte prázdne steny vo vašom byte spoločnými spomienkami. Je to krásna forma ako ukázať a pripomínať si šťastné rodinné momenty, obľúbené domáce zvieratko či známu osobnosť alebo spomienky na parádnu oslavu.

4. Fotokalendár

Do fotokalendára si môžete zaznamenávať dôležité stretnutia i udalosti a zároveň si pripomínať najkrajšie chvíle zachytené na fotografiách.

5. Tričko s fotografiou

Vytvorte si vlastne tričko, v ktorom sa bude cítiť originálne a sebavedome, napríklad s potlačou životného motta môžete inšpirovať iných ľudí. Inšpirácia je predsa všade okolo nás! Cena od 9,90 EUR.

6. Vankúš s potlačou

Opúšťate teplo svojho domova častejšie ako by ste si priali? Vankúš s potlačou, ktorú si vyberiete podľa vlastných predstáv, je originálnym a praktickým spôsobom ako si pripomínať skvelé spomienky a pocítiť tak teplo domova aj na cestách.

7. Foto puzzle

Kúsok po kúsku do seba zapadnú a vytvoria krásny obraz a spomienku v jednom. Pri skladaní foto puzzle nielenže zrelaxujete, ale je to aj originálny darček, ktorý poteší a zároveň ozvláštni prázdne steny.

8. Kryt na mobil

Smartfón – vec, ktorú máš vždy a všade pri sebe. Vytvor si kryt, na ktorom budeš mať top zážitok, na ktorý chceš spomínať alebo text, ktorý ťa poteší. Čo povieš na kryt s „Ahoj, si nádherná!“? Môžeš si potlačiť akýkoľvek text, ktorý ti vyčaruje úsmev na každý deň.

9. Obal na notebook

Ďalšia vec, ktorú chceš mať v bezpečí a zároveň chceš, aby vyzerala dobre. Obal s fotografiou spomienky, nad ktorou sa môžeš vždy pousmiať, ti urobí deň!

10. Taška

Taška so snímkou tvojho obľúbeného speváka, módneho návrhára alebo ľubovoľným grafickým návrhom ideálne zvýrazní tvoju osobnosť. Je skvelou voľbou aj ako darček.

Dúfame, že sme vás inšpirovali. Všetky produkty nájdete na www.empikfoto.sk alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie, vďaka ktorej si môžete veľmi rýchlo práve odfotenú fotku zvečniť na jednú z vyššie spomenutých inšpirácií. Aplikácia je dostupná pre iOS aj Android.

Moderný hotel, kde sa cítite ako doma

Obľúbený štvorhviezdičkový Hotel Impozant vo Valčianskej doline prešiel v tomto roku rozsiahlou rekonštrukciou.

Vedecká rada k 80. výročiu SvF STU v Bratislave

Vedecká rada k 80. výročiu začatia výučby v stavebníctve a geodézii

Stavebná fakulta STU má učebňu na 3D tlač a virtuálnu realitu

Spoločnosť Penta Real Estate odovzdala Stavebnej fakulte STUv Bratislave 3D tlačiarne a zariadenia virtuálnej reality

Brzdia vás technické výpadky vo výrobe?

Každé zastavenie výroby spôsobuje stratu. Ako predísť nečakaným výpadkom na výrobných linkách? Riešenie = prediktívna údržba.