Príjemná atmosféra, najlepšia chuť kávy a nové služby

Už viac ako 36 čerpacích staníc OMV je v novom šate.

• Viac ako 36 čerpacích staníc OMV prešlo rekonštrukciou, aby sa ešte viac zvýšil komfort zákazníkov
  • Vynovením už prešla aj čerpacia stanica v Trebišove
  • Čerstvo mletú VIVA coffee si teraz možno vychutnať na všetkých čerpacích staniciach OMV
  • Vybrané čerpacie stanice poskytujú aj plne vybavený prebaľovací kútik a plienky zdarma

Bratislava, 31. mája 2018 – Spoločnosť OMV Slovensko dokončila rekonštrukciu čerpacej stanice v Trebišove. Pre zvýšenie komfortu zákazníkov prešiel zmenou celý interiér. Na Slovensku je tak vynovených už 36 čerpacích staníc OMV. Motoristi okrem príjemnejšieho prostredia získavajú aj nové služby.

Trebišovská čerpacia stanica OMV Slovensko na ulici M.R. Štefánika je odetá do nového šatu. Po troch týždňoch sa konečne otvoril aj zrekonštruovaný interiér, aj keď motoristi mohli tankovať aj počas stavebných prác. Počas rekonštrukcie prebiehal predaj paliva normálne, aby naši zákazníci mali kvalitné palivá OMV stále k dispozícii,“ vysvetľuje Miriam Fellingerová, Sales Manager, OMV Slovensko.

Motoristi si môžu vo vynovenom prostredí vychutnať aj čerstvé presso Viva café, ktoré je už dostupné už na každej čerpacej stanici značky. Ide pritom o špeciálnu kávu, ktorej zmes namiešali talianski pražiari a pochádza z fairtrade plantáží.

Modernizácia čerpacích staníc sa na Slovensku začala v roku 2015. Dnes sa novým dizajnom môže pochváliť už 36 z nich. „Našim hlavným cieľom je dať týmto miestam modernejší vzhľad, tak, aby sa zákazníci cítili pohodlne a predajne na nich pôsobili prehľadne a priestranne,“ vysvetľuje Gernot Gollner, Retail manager OMV Slovensko. S tým okrem vnútorného vybavenia úzko súvisí aj vylepšenie existujúcich služieb a sortimentu. Už viac ako pol roka si zákazníci môžu vychutnávať pizze a rustichini z nového konceptu HOT Snack. Jedlo sa pripravuje v špeciálnej rúre, v ktorej si možno nechať zapiecť aj obľúbené bagety. Ich kôrka je tak pekne chrumkavá, kým obloha zostane svieža. Samozrejmosťou je aj možnosť vychutnať si čerstvú mletú kávu na všetkých čerpacích staniciach OMV.

„Zákazníci dnes okrem načerpania paliva vyžadujú aj rôzne doplnkové služby. V OMV sa im snažíme vychádzať čo najviac v ústrety,“ hovorí Miriam Fellingerová. Napríklad si vďaka spolupráci so spoločnosťou Ticketportal možno zakúpiť lístky na kultúrne či športové podujatia. Zaujímavou službou je aj možnosť dobitia si mobilného zariadenia či využitie bezplatného Wi-Fi pripojenia.

OMV má dobré správy aj pre rodičov, ktorí cestujú s batoľatami. „Všetky čerpacie stanice na hlavných ťahoch sme vybavili prebaľovacím pultom. V prípade potreby si rodičia si navyše môžu u obsluhy vypýtať bezplatnú plienku alebo vlhčené obrúsky alebo ohriať mlieko v špeciálnych ohrievačoch. Našim cieľom je, aby sa u nás cítili dobre nielen rodičia, aj tí najmenší zákazníci,“ približuje Fellingerová.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.