Veľká letná súťaž o produkty Eucerin

Privítajte leto s krásnou a zdravou tvárou. V letnom kalendári EUCERIN vás čaká 5 exkluzívnych výhier denne.

Urobte si s nami Vianoce už v lete! Spríjemnite si odpočítavanie zostávajúcich dní do začiatku astronomického leta. Každý deň na vás čaká iná výhra, nenechajte si súťaž ujsť. Oslávte príchod leta s dermokozmetikou Eucerin. Viac o súťaži sa dočítate tu. Súťaž prebieha až do 21.júna.

Zabráňte fotostarnutiu! Eucerin uvádza technológiu Advanced Spectral Technology
Ochrana pleti pred slnečným žiarením je v lete samozrejmosťou snáď pre každú z nás. Väčšina prípravkov síce blokuje UVA a UVB lúče, ale poškodenie a oxidačný stres v pleti spôsobuje aj vysokoenergetické viditeľné svetlo.

Inovatívna technológia Advanced Spectral Technology pokožke poskytuje nielen ochranu pred UVA a UVB lúčmi, ale aj pred vysokoenergetickým viditeľným svetlom (HEVIS), prítomným všade okolo nás. Chrániť sa pred ním môžete s inovatívnym radom prípravkov na opaľovanie Eucerin.

Nová technológia kombinuje širokospektrálny a fotostabilný systém UVA/UVB filtrov, poskytujúcich vysoký stupeň ochrany s licochalconom A (výťažok z koreňa sladkého drievka), ktorý významne napomáha neutralizovať voľné radikály a chráni hlbšie vrstvy kože pred poškodením od slnečného žiarenia. Zloženie ďalej obsahuje kyselinu glycyrrhetinovú, ktorá podporuje pokožke vlastný mechanizmus reparácie DNA.

Doprajte vašej pleti niečo navyše!
Okrem prvotriednej ochrany pred slnkom ponúka Eucerin prípravky vyvinuté na mieru potrebám každého typu pleti. Eucerin Emulzia na opaľovanie proti vráskam SPF 30/50 poskytuje ochranu nielen proti UVA a UVB žiareniu, ale aj vysokoenergetickému viditeľnému svetlu, a to vďaka technológii Advanced Spectral Technology a účinnej látke v boji proti vráskam, kyseline hyalurónovej. Vaša pleť tak bude pripravená bojovať nielen so slnečnými lúčmi, ale aj s vráskami.

Trápi vás mastná pleť a neradi preto používate opaľovacie krémy? V tom prípade je tu práve pre vás špeciálne vyvinutá technológia Oil Control, ktorá rieši špecifické potreby mastnej a problematickej pleti. Eucerin Ochranný krémový gél na opaľovanie Oil Control SPF 30/50+ obsahuje L-karnitín, ktorý reguluje tvorbu kožného mazu a obsahuje aj zmatňujúce pigmenty vstrebávajúce mastnotu z povrchu pleti. Na pleti tak zanecháva okamžitý a dlhotrvajúci zmatňujúci efekt, a to až na 8 hodín!

Aby nám už slniečko nespôsobovalo poškodenie pokožky a jej predčasné starnutie, Eucerin uvádza novinku Extra ľahké mlieko na opaľovanie Photoaging Control SPF 30/50+. Prípravok poskytuje ochranu pred UVA a UVB lúčmi a vysokoenergetickým viditeľným svetlom. Zároveň obsahuje aj kyselinu hyalurónovú, ktorá viaže vodu, čím pokožku hydratuje a vypĺňa vrásky zvnútra.

Slovákom na účtoch leží 17 miliárd. Ako ich zhodnotiť?

Investovať sa dá aj bez strachu.

S mobil bankingom nosíte banku vo vrecku

V súčasnej hektickej dobe je čas vzácnou komoditou, ktorej nemáme nazvyš.

Deti z Kľušova už vedia zachraňovať životy

Škola získala unikátny prístroj.

Vyberáme správny názov firmy

Výber vhodného a správneho názvu firmy patrí medzi prvé kroky, pred založením s.r.o.