Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Svietidlá MLD-Europe, luxus na dosah

V Bratislave sa otvorila prvá predajňa kvalitných, luxusných, nadčasových svietidiel značky MLD v Európe.

Spoločnosť MLD pôsobí na svetových trhoch so svietidlami už vyše 10 rokov. Za tento čas si vybudovala jednu z popredných pozícií výrobou kvalitných, luxusných, nadčasových svietidiel, nielen v Ázii a blízkom Východe, ale i v USA. Koncom mesiaca máj bola otvorená i prvá predajňa tejto značky v Európe, konkrétne v Bratislave. Spoločnosť MLD-Europe je výhradným zástupcom pre celú EÚ. V jej predajnom showroome, ktorý sa nachádza na Mierovej ul. č. 27 v Bratislave (budova Perly Ružinova), si môžete na vlastné oči prezrieť časť vystavenej kolekcie svietidiel, či už nástenných, závesných (lustrov), alebo stojacich či stolných lámp. Produkty tejto svetovej značky sú navrhované jednotlivo s osobitným prístupom ku každému produktu ako k umeleckému dielu s dôrazom na výber tých najkvalitnejších materiálov a prepracovanosť všetkých detailov.

V predajni MLD-Europe sa nenachádzajú len tie najkvalitnejšie, originálne, nadčasové svietidlá, ktoré pôsobia veľmi luxusne a čo je najdôležitejšie, sú za veľmi dostupné ceny. Nachádza sa tu i technické vybavenie na najvyššej úrovni, ktoré ponúkajú trendy dnešnej doby. Neviete sa rozhodnúť, ktoré svietidlo je najvhodnejšie pre Váš interiér? Stačí si odfotiť priestor a priamo v showroome vidíte na obrazovke, ktoré svietidlo alebo lampa je to najvhodnejšie pre Váš priestor.

Nadčasový luxus a elegancia je to čo prináša značka MLD. Sme presvedčení, že originalita a kvalitné prepracovanie týchto svietidiel očarí každého zákazníka i u nás na európskom kontinente.

A čo je dôležité spomenúť, nie je len predlžená záruka na 4 roky, ale i to, že sa jedná o LED svietidlá, takže nielen, že si kúpite nadčasový kúsok za dostupnú cenu, ale ešte ušetríte i na energiách.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.