Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.

Je známe, že chlapi v lete zaháňajú smäd niečím poriadne horkým a čokoláda to spravidla nebýva. Preto sa nitrianska značka piva Corgoň rozhodla uviesť na trh limitovanú edíciu piva, ktoré vás nie len osvieži, ale prinesie vám aj pôžitok z plnej horkej chuti. Práve horkosť robí pivo Corgoň Corgoňom, čo v spojení s viacerými druhmi chmeľu otvára nové dimenzie chutí.

Ľahké pivo s plnou chuťou

Sládkovia v pivovare uvarili Letnú desinu tak, aby v pive ostalo viac neprekvasených cukrov, vďaka čomu má pivo bohatšiu chuť, ale zároveň si zachováva svoju sviežosť. Novinka má horkosť 34 EBU (pre porovnanie Corgoň 12 % má 28 EBU), čím sa radí k horkejším ležiakom. V pivovare horkú chuť dosiahli kombináciou viacerých vybraných druhov chmeľu, ktoré zároveň vytvárajú jedinečnú arómu. Vďaka nej sa budete tešiť na každý ďalší dúšok.

Leto pri pive

Pivné špeciály sú obvykle doménou jesenného obdobia, keď fanúšikovia dobrého piva v hojnom počte navštevujú pivné festivaly. Corgoň sa tento rok rozhodol ísť inou cestou. Nový špeciál ohlásil už začiatkom leta. Leto je totiž ideálnym obdobím, keď si radi vychutnáme dobre vychladené pivo na terase nášho obľúbeného podniku. Špeciál je dostupný iba čapovaný, preto neváhajte zájsť počas leta na ochutnávku piva Corgoň Letná desina k vášmu krčmárovi.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.