Pondelok, 20. september, 2021 | Meniny má Ľuboslav(a)KrížovkyKrížovky

Nová cool autonavigace Mio Pilot s aktualizacemi zdarma

Na přehledném 5palcovém displeji budete mít situaci v každý okamžik plně pod kontrolou. Její pokročilé funkce vám umožní se plně..

Mio Pilot je cenově dostupná a funkce nabitá autonavigaceMio Pilot je cenově dostupná a funkce nabitá autonavigace (Zdroj: www.MIOnavigacie.sk)

Mio Pilot™ 15 LM je vybavená kvalitním softwarem pro GPS navigaci, používajícím pokročilé navigační algoritmy, které rychle a bezpracně vypočítají vaši trasu. Pomocí jednoduchého a zřetelného vizuálního a zvukového navádění vám zařízení pomůže dorazit do cíle.

Kompaktní a cenově dostupná navigace od značky Mio s názvem Pilot 15 LM vám zpříjemní vaše cesty a plánování tras bude díky ní snadnější. Její pokročilé funkce vám umožní plně se soustředit na řízení, a přitom neztratit správný směr. Potřebujete se spolehlivě dopravit kamkoli po Evropě a nechcete zůstat trčet napůl cesty v dopravní zácpě? Pak právě pro vás je vhodná moderní navigace MIO Pilot 15 LM. Na přehledném 5" displeji budete mít v každý okamžik situaci plně pod kontrolou. Pomocí jednoduchého a zřetelného vizuálního a zvukového navádění vám zařízení pomůže dorazit do cíle.

Bezplatná aktualizace mapových
podkladu – 45 zemí Evropy

Díky integrovaným mapám s doživotní aktualizací se nikdy nebudete muset starat o změny silniční sítě nebo silniční uzavírky. Připojte zařízení k počítači, nainstalujte software MioMore Desktop a vždy se dozvíte o dostupné aktualizaci, takže se nikdy neztratíte.

Rychlá příprava na cestu
Pilot™ 15 LM, navržený s funkcí QuickStart, má zjednodušené menu, takže nastavíte cíl během několika sekund. Pouhým klepnutím prstu nastavíte cíl a připravíte trasu.

Dostanete se do cíle rychleji
Pomocí optimalizované navigace vypočítá Pilot™ 15 LM nejrychlejší cestu nebo nejkratší trasu do cíle. Takže ať jedete podle časového plánu, nebo chcete ušetřit palivo, Pilot 15 LM je tu pro vás. Součástí jsou také informace o rychlostních limitech, jízdních pruzích a dalším.

Načítavam video...

Pohodlný displej – čím větší, tím lepší
Displej s velkou úhlopříčkou 5“ poskytuje při navigaci větší pohodlí než je tomu u běžných displejů. Větší plocha displeje přispívá k jednodušší a rychlejší orientaci na obrazovce.

Podrobná navigace „krok za krokem“
Pokročilé navigační algoritmy kvalitního softwaru pro GPS navigaci vás vždy dovedou do cíle cesty. Stačí zadat cíl a nechat se vést vizuálními a hlasovými pokyny. Na výběr máte vždy 4 trasy (nejsnadnější, nejkratší, ekologická, nejrychlejší).

Simulace trasy i bez signálu GPS
Moderní a výkonná vizuální a hlasová navigace Mio Pilot dokáže simulovat trasu i při ztrátě GPS singálu, například projíždíte-li tunelem.

Načítavam video...

Mluvené názvy ulic - abyste nikdy neztratili cestu
S mluvenými názvy ulic vám navigace Pilot™ 15 LM vždy pomůže, ať jste kdekoli. Zařízení je dodáváno s integrovaným hlasovým naváděním a technologií “Text to Speech” (TTS).

Mio záruka „odvezeme
a opravené přivezeme“

Zákazník může bezplatně odeslat reklamované zařízení do servisního střediska a zpětně si jej nechat doručit. Stačí vyplnit formulář na Mio.com/CZ, případně přímo zažádat přes servis na mio @ VSPdata.cz .

Mio Česká republika a Slovensko www.MIOkamery.sk www.MIOnavigacie.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Slovensko sa od polovice septembra zaradilo medzi krajiny, ktoré môžu poskytnúť ľuďom so zdravotným znevýhodnením plnohodnotnú...

18. sep

Pokusy, diskusie aj 10 fascinujúcich nových objavov, ktoré môžu zachrániť život.

18. sep
Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

17. sep
Skryť Zatvoriť reklamu