Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Net4Gas si opět zvolil partnera pro správu WAN

NET4GAS je držitelem licence pro přepravu plynu v České republice a do značné míry odpovídá za energetickou bezpečnost státu.

Dial Telecom bude mít nadále na starosti zejména servis sítě...Dial Telecom bude mít nadále na starosti zejména servis sítě... (Zdroj: DialTelecom.cz)

Dial Telecom, a.s., přední český poskytovatel telekomunikačních služeb, opětovně uspěl ve výběrovém řízení na správu WAN(Wide Area Network – Rozlehlá síť) a LAN (Local Area Network – Lokální síť) společnosti NET4GAS, s.r.o., a to na další pětileté období.

Dial Telecom bude mít nadále na starosti zejména servis sítě elektronických komunikací zahrnující správu pasivních i aktivních prvků sítě (vlákna, aktivní prvky), poskytování služeb elektronických komunikací, poskytování služeb výstavby a oprav sítě a dodávky TELCO materiálu. Předmětem zakázky jsou i konzultační a poradenské činnosti v oblasti rozvoje a provozu telekomunikační sítě.

Jiří Kutílek, manažer oddělení maloobchodu společnosti Dial Telecom, o pokračování spolupráce s NET4GAS řekl: „Zpracování nabídky na správu WAN a LAN byl jedním z nejnáročnějších úkolů za posledních několik let napříč všemi odděleními společnosti. O to větší radost pak přineslo oznámení o výběru dodavatele. Věříme, že požadavky na vysokou kvalitu dodávané služby budeme i nadále plnit ke spokojenosti zadavatele.“

Zvýšené požadavky na zabezpečení
Dodávané řešení správy WAN a LAN je ojedinělé zejména v nárocích na vysokou bezpečnost a dostupnost služeb. Požadavky na přísné zabezpečení vychází z odpovědnosti NET4GAS za energetickou bezpečnost České republiky a bezproblémovou vnitrostátní i mezinárodní přepravu a dodávky zemního plynu s přesahem do celého středoevropského regionu. Služby od Dial Telecomu jsou poskytovány od 1. května 2018.

O firmě NET4GAS, s.r.o.
NET4GAS je držitelem výhradní licence pro přepravu plynu (TSO) v České republice. Společnost provozuje více než 3600 km plynovodů a její přepravní soustava je zárukou bezpečnosti a spolehlivosti, provozní dokonalosti a inovativních řešení, které respektují její závazek vůči budoucím generacím. NET4GAS propojuje trhy do všech světových stran přeshraničními propoji a kapacitními produkty i proaktivní rolí při vytváření budoucího modelu evropského trhu s plynem. Přispívá tak ke zvýšení energetické bezpečnosti nejen v České republice, ale v celém středoevropském regionu. Více na http://www.net4gas.cz/.

O firmě Dial Telecom, a.s. (Česká republika)
Akciová společnost Dial Telecom je poskytovatelem komplexního portfolia hlasových, datových a internetových služeb s garantovanou dostupností po celé České republice prostřednictvím vlastní jednotné optické sítě. Síť společnosti Dial Telecom má centrální dohledové centrum v Praze. Monitorování sítě i pracoviště podpory zákazníků pracují v nepřetržitém provozu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Dial Telecom, a. s., je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 se zaměřením na management jakosti, ISO 14001:2005 pro kvalitu environmentálního managementu a ISO 27001:2006 pro řízení informační bezpečnosti, tedy ochranu citlivých informací před neoprávněným přístupem.

.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Ako a kde ju môžete získať?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.