Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Dial Telecom připojil administrativní budovy v Praze

Dial Telecom, a. s. připojil do své vysokorychlostní metropolitní sítě další významné administrativní budovy v Praze...

Dial Telecom připojil další administrativní budovy v PrazeDial Telecom připojil další administrativní budovy v Praze (Zdroj: DialTelecom.cz)

Dial Telecom, a. s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, připojil do své vysokorychlostní metropolitní sítě další významné administrativní budovy v Praze.

Nově připojené objekty jsou:

• Business Park Košíře, Jinonická 80, Praha 5
  • Budějovická Alej , Antala Staška 2027/77, Praha 4
  • Václavské náměstí 2/772, kancelářské prostory, Praha 1
  • Václavské náměstí 3, multifunkční budova Diamant, Praha 1
  • Václavské náměstí 17, kancelářské prostory, Praha 1
  • Green Line, Jihlavská 21, Praha 4
  • Business centrum Jeremiášova 16, Praha 13
  • Butterfly, Pernerova 961/42 , Praha 8
  • Visionary, Argentinská, Praha 7
  • Pankrác Prime Office Building, Praha 4, Lomnického 2a

Firmám, sídlícím v těchto kancelářských centrech a rezidencích, může nyní Dial Telecom díky optickým sítím poskytnout internetové, datové a hlasové služby na nejvyšší dosažitelné úrovni, srovnatelné se světovou špičkou.

U optické sítě obecně platí, že omezení v rychlosti přenosu je dáno spíš typem použitých koncových zařízení než sítí samotnou. Oproti metalické síti má kromě vyšší přenosové kapacity celou řadu dalších výhod. Jde především o elektromagnetickou imunitu, bezpečnost provozu, odolnost proti odposlechu, vysokou provozní spolehlivost a mechanickou i chemickou odolnost optických kabelů.

Síť kopíruje výstavbu kancelářských prostor
Služby Dial Telecomu a její metropolitní sítě využívá řada významných administrativních budov v Praze. Jde například o business centra Polygon House, BC Enterprise, Pankrác House a administrativní centrum Trianon v Praze 4 nebo Zlatý Anděl na Smíchově, BC Quadrio,Green Garden I – III, Florentinum. Metropolitní síť Dial Telecomu v současnosti nabízí vysoké přenosové kapacity v násobcích hodnoty 10 Gb (n x 10 Gb). Je napojena na páteřní síť Dial Telecomu v České republice a zároveň na téměř všechny existující sítě v zahraničí.

Optická síť jako konvergenční médium budoucnosti
Dial Telecom začal metropolitní síť v Praze budovat po roce 2000 a každoročně investuje nemalé prostředky do jejího dalšího rozvoje. Pevné připojení klientů optickým kabelem, vedeným převážně v bezpečí pod povrchem země, umožňuje vysokou rychlost a libovolnou přenosovou kapacitu datového a hlasového připojení, ale také jednoduchost a úsporu provozních i investičních nákladů. Metropolitní optická síť kopíruje výstavbu především kancelářských prostor v Praze.

Dial Telecom zajišťuje v této oblasti komplexní služby: od vybudování trasy k zákazníkovi, přes koncová zařízení až po garantovaný přístup k internetu. Vlastní páteřní a metropolitní optická síť umožňuje zřídit přístupové linky s maximální možnou kvalitou, a zejména u vysokých kapacit navíc s velmi zajímavou cenou. Technologie využívající optickou síť jako základní přenosovou vrstvu jsou nejčastěji na bázi DWDM nebo CWDM. Nad základní infrastrukturou provozuje Dial Telecom rozsáhlou IP MPLS síť, síť na bázi L2 Ethernetu a SDH síť pro synchronní přenosy – zejména hlasu.

O firmě Dial Telecom, a.s. (Česká republika)
Akciová společnost Dial Telecom je poskytovatelem komplexního portfolia hlasových, datových a internetových služeb s garantovanou dostupností po celé České republice prostřednictvím vlastní jednotné optické sítě. Síť společnosti Dial Telecom má centrální dohledové centrum v Praze. Monitorování sítě i pracoviště podpory zákazníků pracují v nepřetržitém provozu 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Dial Telecom, a. s., je držitelem certifikátů ISO 9001:2009 se zaměřením na management jakosti, ISO 14001:2005 pro kvalitu environmentálního managementu a ISO 27001:2006 pro řízení informační bezpečnosti, tedy ochranu citlivých informací před neoprávněným přístupem.

www.DialTelecom.cz

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.

Vitajte v postapokalyptickom svete

Akú máte víziu, keď si predstavíte svet o 100-200 rokov?

NAŽIVO: Čo čaká ekonomiku? Sledujte #akonato konferenciu

Práve sa koná najväčšie biznis podujatie jesene. Na konferencii #akonato od Slovenskej sporiteľne debatujú významné osobnosti.