Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Dial Telecom rozšířil DWDM síť o novou trasu

Dial Telecom rozšířil DWDM síť o novou trasu do Brna – Boskovic; tam navýší i kapacitu metropolitní sítě...

Fyzická vrstva je realizována na optických vláknech od společnosti E.ON. Moderní optická přenosová trasa založená s celkovou kapacitou až 8Tbit/s umožňuje spolehlivý přenos dat na velké vzdálenosti bez nutnosti regenerace signálu a při zachování kvality přenosu.

Dial Telecom, a.s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, v těchto dnech dokončil novou trasu vlastní moderní datové dálnice. Optický spoj DWDM obohatil o novou trasu do Brna – Boskovic. Ta nejen že umožní přenos dat s kapacitou až 80 x 100Gbps, ale také navýší kapacitu přípojky optické metropolitní sítě v Boskovicích z 2x1GE na 1x10GE, se zálohou 1G.

Fyzická vrstva je realizována na optických vláknech od společnosti E.ON. Dokončení výstavby této trasy umožňuje navýšit kapacitu přípojky optické metropolitní sítě v Boskovicích do páteřní sítě Dial Telecomu ze stávajících 2x1GE na 1x 10GE (vlastní DWDM lambda) se zálohou 1G.

Dial Telecom instaluje na svých páteřních trasách vysoce kvalitní optická vlákna. Trasy se vyznačují nízkými hodnotami měrného útlumu a minimálními hodnotami koeficientu PMD, což je velmi důležité pro zajištění kvality vysokorychlostních přenosových systémů.

Dial Telecom pokračuje ve své strategii rozšiřování sítě blíže ke svým zákazníkům, přičemž se nemění základní přístup, založený na rychlé implementaci moderních technologií, vysoké kvalitě a dostupnosti nabízených služeb a konkurenceschopných cenách.

Dial Telecom díky nasazení nové technologie dále upevňuje pozici jednoho z hlavních českých inovátorů, kteří dokáží nejnovější technologie velmi rychle implementovat a nabídnout svým zákazníkům. Díky tomuto přístupu společnost patří mezi důležité středoevropské provozovatele vysokorychlostních datových linek a dlouhodobě preferované tranzitní partnery zahraničních operátorů.

www.DialTelecom.cz

.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line