Piatok, 12. august, 2022 | Meniny má Darina

Nová generace analýzy firem dohlíží nad jejich zdravím

Jen 6 % českých firem má nízké riziko selhání, říká nová generace analýzy zdraví firem. Dial Telecom patří mezi ně s ratingem 3A 1

Dial Telecom získala vysoký rating 3A 1 v hodnotení stability spoločností od Dun & BradstreetDial Telecom získala vysoký rating 3A 1 v hodnotení stability spoločností od Dun & Bradstreet (Zdroj: DialTelecom.cz)

Vysoké hodnocení v metodě stanovené Dun & Bradstreet "minimální riziko selhání", tedy okolo 95 bodů na 100bodové škále, může dostat podle certifikace pouze 6 % českých firem. Nová generace analýzy zdraví firem Dun & Bradstreet pak poskytujte informace o subjektech z více než 240 zemí, a to mimo jiné o rizicích, o dodavatelích, řízení a realizaci cíleného marketingu, CRM (řízení vztahů se zákazníky), tržbách a integraci údajů. Certifikaci v ČR provádí Bisnode Česká republika, a.s.

Nová generace analýzy zdraví firem

Mezi klíčové finanční ukazatele patří kromě standardních růstových ukazatelů (Cash Flow, Likvidita, údaje z rozvahy) také doba obratu krátkodobých pohledávek nebo závazků, rentabilita, ROI/ ROE/ ROA, poměrové ukazatele, analýza zkušeností (Platby ve splatnosti ad.) a řadu dalších.

Certifikace Dun & Bradstreet vyhodnotila takto například českého telekomunikačního operátora Dial Telecom - na základě řady ekonomických a dalších ukazatelů, tedy jako společnost s výbornou finanční situací, s velmi nízkým rizikem selhání v partnerských vztazích a bezproblémovém obchodování. Pouze 6 % českých firem má nižší riziko selhání.

Dohled nad finančním zdravím svých partnerů

Dial Telecom se tak s registrovaným číslem D-U-N-S® 49-505-6938 zařadil do projektu, v němž automaticky získává upozornění na změny ve finančním zdraví svých stávajících klientů ve světě, ale získá také informace o stabilitě partnerů budoucích. Umožňuje mu to lépe řídit finanční a investiční rizika.

Jde o významnou podporu pro prodejní i finanční oddělení společnosti. Pomocí kompilace historických dat a monitoringu finančního zdraví svých klientů tak mohou mnohem lépe vyhodnocovat obchodní potenciál partnerů a předvídat dopad svých investic.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Za architektonickým unikátom Apúlie cestujte do mestečka Alberobello.

INZERCIA 2 h

Západoslovenská distribučná prinavráti koridoru pod VVN vedení v Pečnianskom lese prírodný charakter

INZERCIA 17 h

Aký je rozdiel medzi palivami na čerpacích staniciach a tými, ktoré poháňajú monoposty F1?

17 h
SkryťZatvoriť reklamu