Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Dial Telecom zlatým partnerem konference CSNOG v Brně

Ve dnech 11. a 12. června 2018 se v Brně (Hotel Voroněž) uskuteční první setkání CSNOG). Dial Telecom je zlatým partnerem...

Dial Telecom je zlatým partnerem konference CSNOG v BrněDial Telecom je zlatým partnerem konference CSNOG v Brně (Zdroj: DialTelecom.cz)

Ve dnech 11. a 12. června 2018 se v Brně (Hotel Voroněž) uskuteční první setkání CSNOG (Czech and Slovak Operators Group). Dial Telecom je zlatým partnerem této významné akce. Setkání CSNOG má komunitní charakter, čímž se významně liší od podobných akcí.

Je určeno zástupcům poskytovatelů internetového připojení, síťovým operátorům, provozovatelům registrů, internetovým inženýrům a všem zájemcům o internetové a síťové technologie.

Cílem této dvoudenní akce je především propojit odborníky z oblasti internetových sítí, umožnit vzájemnou výměnu zkušeností, diskuzi nad aktuálními tématy a sdílení řešení vedoucích k rozvoji internetových sítí v České a Slovenské republice. Program setkání je koncipován jako série odborných přednášek, jejichž kvalitu zaručuje programová komise, která vybírá příspěvky z přihlášených abstraktů.

Hlavními hostiteli prvního ročníku jsou sdružení CZ.NIC, správce české národní domény, a NIX.CZ, provozovatel neutrálního propojovacího uzlu v České a Slovenské republice.

Program setkání naleznete na www.csnog.eu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.