Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Dial Telecom je připojen do peerignového uzlu VIX.at

Dial Telecom se v uplynulých dnech připojil do rakouského peeringového uzlu VIX.at. Dojde tak ke zlepšenípropojení se sítěmi...

Dial Telecom, a. s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, se připojil do významného rakouského peeringového uzlu VIX.at. Hlavním cílem tohoto kroku je zlepšení propojení s internetovými sítěmi v Rakousku a zemích bývalé Jugoslávie.

Dial Telecom je dále přímo připojen do českého peeringového uzlu NIX.CZ a také do zahraničních peeringových center DE-CIX, ECIX (Německo), AMS-IX (Nizozemsko), LINX (Velká Británie), SIX.SK (Slovensko).

Pro přístup do mezinárodních peeringových center využívá Dial Telecom vlastní optické sítě s minimem aktivních prvků po celé trase. Díky tomu může nabídnout bezkonkurenční hodnoty zpoždění a variace zpoždění na trasách k nejvýznamnějším světovým peeringovým centrům (Praha – DE-CIX Frankfurt pod 9 ms) a i běžný koncový uživatel může s mezinárodní konektivitou Dial Telecomu při práci na Internetu vnímat rychlejší odezvy.

.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line