Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

BGP FlowSpec proti bezpečnostním hrozbám

Dial Telecom implementoval v páteřní síti technologii BGP FlowSpec, umožňující reagovat na kybernetické bezpečnostní hrozby...

Dial Telecom implementoval technologii BGP FlowSpecDial Telecom implementoval technologii BGP FlowSpec (Zdroj: DialTelecom.cz)

Dial Telecom, a. s., přední český poskytovatel datových a hlasových služeb, implementoval ve své páteřní síti technologii BGP FlowSpec, umožňující efektivně reagovat na kybernetické bezpečnostní hrozby.

Technologie BGP FlowSpec, definovaná dokumentem "RFC 5575", umožňuje odklánět, omezovat velikost či zcela zahazovat provoz konkrétních, specificky popsaných datových toků (flows), čímž zásadním způsobem zrychluje, zlepšuje a zpřesňuje řízení nežádoucího datového provozu, jako jsou například DDoS útoky, nezávisle na použité platformě, tedy na různých zařízeních různých výrobců.

"V návaznosti na sofistikovaný systém detekce provozních anomálií tak BGP FlowSpec tvoří další krok v bezpečnostní politice naší páteřní sítě, do níž spadá též členství v projektu FENIX a aktivní participace v rámci platformy CSIRT.CZ," říká Zbyněk Pospíchal, člen týmu network managementu ve společnosti Dial Telecom, a.s.

.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

1 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

3 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

4 h