Reinhard Schwarz novým generálnym riaditeľom SAP Slovensko

Bratislava, 1. augusta 2018 SAP SE (NYSE: SAP) dnes oznámila menovanie Reinharda Schwarza na pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti SAP Slovensko. Od 1. augusta je tak zodpovedný za tím ako aj hospodárske výsledky slovenskej pobočky globálneho lídra v oblasti podnikových IT. Vo funkcii strieda Romana Knapa.

Reinhard Schwarz nastúpil do SAP v roku 2013 ako riaditeľ divízie Business Analytics pre oblasť strednej a východnej Európy (CEE), o rok neskôr sa presunul na čelo divízie Platform Solutions. Jeho zodpovednosťou bol vývoj riešení pre databázy, biznis analytiku a mobilitu, ktoré boli postavené na platforme SAP HANA pre CEE zákazníkov. Profesionálne skúsenosti však získal i v spoločnosti Oracle, ako aj v UniCredit Bank Austria AG.

„Počas piatich rokov v SAP som pôsobil v Bratislave a tak výborne poznám slovenský tím aj lokálny trh. Mojím hlavným cieľom bude pokračovať v predstavovaní a zavádzaní inovatívnych technológií. Chceme podporovať digitálnu transformáciu a pomáhať zákazníkom robiť ich biznis ešte lepším. Teším sa na spoločné inovácie, ďalší rozvoj partnerského ekosystému a samozrejme aj našich zamestnancov, ktorí sú kľúčoví pre náš úspech,“ povedal Reinhard Schwarz, generálny riaditeľ SAP Slovensko.

Slovenská pobočka patrí do skupiny krajín strednej a východnej Európy, na ktorej čele rovnako došlo k výmene. Simona Kalužu, ktorý sa posunul na post Senior Vice President pre región EMEA sever, vystriedal v kresle generálneho riaditeľa SAP CEE bývalý šéf SAP Rakúsko Rudi Richter. Okrem 11-ročných skúseností v SAP pôsobil aj vo viacerých manažérskych pozíciách v spoločnosti HP.

Navštívte SAP News Center. Sledujte nás aj na Twitter @sapnews a Facebook.

O spoločnosti SAP

Spoločnosť SAP (NYSE:SAP), líder na trhu aplikácii pre podnikový softvér, pomáha spoločnostiam všetkých veľkostí a odvetví fungovať lepšie. Spoločnosť SAP umožňuje ľuďom a organizáciám na všetkých úrovniach, od pracovníkov v kanceláriách až po predstavenstvo, od skladu po obchodné priestory, všetkým ktorí používajú stolový počítač či mobilné zariadenie, spolupracovať efektívnejšie, využívať aktuálny prehľad o podniku účinnejšie, a tým si udržať náskok pred konkurenciou. Aplikácie a služby SAP umožňujú viac ako 404 000 zákazníkom riadiť svoje firmy rentabilne, plynule sa prispôsobovať podmienkam a dosahovať tak udržateľný rast. Viac informácií na www.sap.com .

Copyright © 2018 SAP SE. Všetky práva vyhradené. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, SAP BusinessObjects a ostatné produkty a služby SAP uvedené na tomto mieste, ako aj príslušné logá sú obchodné známky alebo registrované obchodné známky SAP SE v Nemecku a v iných krajinách sveta. Všetky ostatné názvy produktov a služieb sú obchodnými známkami iných spoločností. Údaje, obsiahnuté v tomto dokumente slúžia výhradne na informačné účely. Lokálne špecifikácie produktov sa môžu líšiť.

Informácia pre redakcie:

Fotografie a ďalšie materiály určené pre médiá nájdete na www.sap.com/photos , videá na www.sap-tv.com .

Viac informácií o riešeniach a službách SAP:

Infolinka: 0800 049 001 | www.sap.com/sk

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.