Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Už aj čerpacia stanica OMV Spišská Nová Ves je v novom šate

• Už 40 čerpacích staníc OMV prešlo rekonštrukciou, aby sa ešte viac zvýšil komfort zákazníkov
  • Dočkali sa už aj motoristi zo Spišskej Novej Vsi
  • Vynovená bola aj umývacia linka, ktorá je vhodná aj pre dodávky
  • Na zasýtenie sú pripravené nové horúce snacky a už čoskoro si vychutnáte v Spišskej Novej Vsi aj čerstvé bagety a sendviče

Spišská Nová Ves, 25. júla 2018 – Spoločnosť OMV Slovensko dokončila rekonštrukciu čerpacej stanice v Spišskej Novej Vsi. Zákazníkov čaká vyšší komfort a širšia ponuka služieb. Na Slovensku je tak vynovených už 40 čerpacích staníc OMV. Motoristi okrem príjemnejšieho prostredia získavajú aj nové služby.

Motoristi v Spišskej Novej Vsi sa dočkali vynovenej čerpacej stanice OMV Slovensko. Obľúbená pumpa na Duklianskej ulici prešla kompletnou rekonštrukciou a okrem zútulnenia prostredia bola vynovená aj umývacia linka a rozšíril sa sortiment občerstvenia.

Rekonštrukcia, počas ktorej sa kompletne inovoval interiér, trvala 3 týždne. Natankovať sa však dalo aj počas nich, keďže čerpacia stanica bola otvorená a v prevádzke. „Počas rekonštrukcie prebiehal predaj paliva v štandardnom režime, aby naši zákazníci mali kvalitné palivá OMV stále k dispozícii,“ vysvetľuje Miriam Fellingerová, Sales Manager, OMV Slovensko.

Po znovuotvorení je na zákazníkov pripravený široký výber horúcich snackov, pod ktoré patrí viacero druhov pizze či rustichini, ktoré vám obsluha pripraví do 60 sekúnd, aby ste si ich mohli vychutnať čerstvé a chrumkavé. Už čoskoro do ponuky pribudnú aj čerstvo pripravované bagety a sendviče, vrátane špecialít od šéfkuchára Braňa Križana.

Významnou rekonštrukciou na ČS v Spišskej Novej Vsi prešla aj umyváreň. Nemenil sa pritom iba portál, ale vynovené bolo celé zariadenie vrátane haly a čističky vôd. Umývacia linka je vybavená kefami zo špeciálneho materiálu, podobného špongii. Sú mimoriadne šetrné k laku, no zároveň dokážu dôkladne vyčistiť aj tvarované plochy. Umyváreň ocenia aj majitelia úžitkových áut a dodávok. Nová linka má totiž umývaciu výšku až 2,6 metra. V hale umyvárky pribudne samoobslužné vysokotlakové predumytie.

Modernizácia čerpacích staníc sa na Slovensku začala v roku 2015. Dnes sa novým dizajnom môže pochváliť už 40 z nich. „Našim hlavným cieľom je dať týmto miestam modernejší vzhľad, tak, aby sa zákazníci cítili pohodlne a interiér čerpacej stanice na nich pôsobil prehľadne a priestranne.“ vysvetľuje Gernot Gollner, Retail manager OMV Slovensko. S tým okrem vnútorného vybavenia úzko súvisí aj vylepšenie existujúcich služieb a sortimentu. Už viac ako pol roka si zákazníci môžu vychutnať spomínané pizze a rustichini z nového konceptu horúcich snackov. Pripravujú sa v špeciálnej vysokovýkonnej rúre, v ktorej si budete môcť nechať zapiecť aj vaše obľúbené čerstvo pripravené bagety. Pečivo je následne pekne chrumkavé, zatiaľ čo náplň si zachová sviežosť studenej kuchyne. Samozrejmosťou je aj možnosť vychutnať si čerstvú mletú kávu na všetkých čerpacích staniciach OMV.

„Zákazníci dnes okrem načerpania paliva vyžadujú aj rôzne doplnkové služby. V OMV sa im snažíme vychádzať čo najviac v ústrety,“ hovorí Miriam Fellingerová. Napríklad vďaka spolupráci so spoločnosťou Ticketportal je možné zakúpiť si lístky na kultúrne či športové podujatia priamo na čerpacej stanici. Samozrejmosťou je možnosť dobitia si mobilného zariadenia či využitie bezplatného Wi-Fi pripojenia.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?