Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Prijatie delegácie z NIDA Bangkok

14. augusta 2018 navštívila EU v Bratislave delegácia z National Institute of Development Administration (NIDA) Bangkok.

Prijatie delegácie z NIDA BangkokPrijatie delegácie z NIDA Bangkok (Zdroj: Ekonomická univerzita v Bratislave)

Dňa 14. augusta 2018 navštívila Ekonomickú univerzitu v Bratislave delegácia z National Institute of Development Administration (NIDA) Bangkok pod vedením viceprezidenta univerzity Kasemsarna Chotchakornpanta.

Zástupcovia NIDA a EU v Bratislave rokovali o prehĺbení vzájomnej spolupráce, ktorá sa v súčasnosti rozvíja najmä v oblasti poskytovania študijných programov s dvojitým diplomom na NHF EU v Bratislave a pri realizovaní projektu REPESEA.

Za EU v Bratislave boli na rokovaní prítomní Boris Mattoš, prorektor pre medzinárodné vzťahy, Anetta Čaplánová, koordinátorka projektu REPESEA, Pavol Ochotnický, vedúci Katedry financií, Ľubomír Darmo z Katedry ekonomickej teórie, Miroslava Darnadiová, vedúca oddelenia medzinárodnej mobility a Alexander Platzner, koordinátor pre študijné programy v cudzích jazykoch.

NIDA je verejná vysoká škola so sídlom v thajskom Bangkoku s viac ako 50-ročnou históriou, NIDA Business School získala medzinárodnú akreditáciu AACSB. Prorektor Mattoš odovzdal v mene rektora EU v Bratislave viceprezidentovi NIDA Pamätnú medailu pri príležitosti dlhoročnej spolupráce EU v Bratislave a NIDA.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Slovenská pobočka spoločnosti Atos je skvelé miesto na prácu. Potvrdil to prieskum medzinárodnej organizácie Great Place to Work.

INZERCIA 43m
5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

INZERCIA 12 h

Hocikde ich nekúpite.