Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Miesto pre rodinu aj v rodine. Nový, lepší Hyundai Tucson

Pomoc rodine má už v základnej výbave. Spoznajte výhody nového Hyundai Tucson.

(Zdroj: Hyundai Slovensko)

Naštartujte svoje očakávania

Nový Tucson je auto do mesta aj mimo neho. Ponúka bohatú paletu motorov. Na svoje si prídu tí, ktorí preferujú benzínový pohon, ale aj tí, ktorí hľadajú hltača kilometrov s naftovým agregátom. Nový Tucson je k dispozícii s pohonom predných kolies, no milovníci jazdy mimo asfaltových ciest sa určite potešia osvedčeným schopnostiam pohonu 4x4. Novinkou, ktorá zaujme predovšetkým mestských šoférov, je benzínová predokolka s automatickou prevodovkou, ktorá je ideálnym riešením pri zápchach a v nekonečných kolónach.

Bohato zariadený už v základnej výbave

Pre každého člena rodiny je prvoradý komfort. Preto už v základnej výbave dostanete množstvo vychytávok, ktoré spríjemnia vašu cestu a myslia hlavne na bezpečnosť.
Zatmavené sklá dobre padnú, keď si deti budú chcieť dať poobedného šlofíka.
A keď už budú hore, ľahko ich zabavíte vďaka držiakom na tablet a napájacím zásuvkám na zadných sedadlách.

Zaparkujete všade a jednoducho
Ani to najmenšie miesto vám už nebude robiť problém vďaka 4 kamerám, ktoré na displeji zobrazia celé okolie nového Hyundai Tucson. K tomu patria aj predné a zadné parkovacie snímače.
Vďaka inteligentnému tempomatu s funkciou auto stop sa v zápche posúvate bez toho, aby ste si odpálili členok. S funkciou automatického brzdenia s rozpoznávaním chodcov ste v absolútnom bezpečí vy aj ostatní naokolo.

Ešte lepší Tucson s výhodným financovaním a dlhou zárukou

Na nový Hyundai Tucson dostanete záruku až 5 rokov bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov. K tomu ešte výhodné sadzby havarijného poistenia, výhodné značkové financovanie „Ľahké splátky“ a špeciálnu cenu na súpravu zimných pneumatík. Nový Hyundai Tucson môže byť váš už od 18 990 €. Vypočítajte si cenu na www.hyundai.sk alebo sa objednajte na nezáväznú skúšobnú jazdu.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.