Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

V AAA AUTO padol dlhoročný rekord mesačných predajov

Skupina predala auguste v strednej Európe 7 804 vozidiel, najviac za 26 rokov existencie.

(Zdroj: AAA AUTO)

Útlm na trhu jazdeniek, ktorý v minulosti prichádzal cez prázdniny, je už definitívne minulosťou. Sieť 44 autocentier AAA AUTO v auguste v strednej Európe predala najviac jazdených vozidiel za mesiac vo svojej dvadsaťšesťročnej histórii - takmer osem tisíc, čím prekonala doterajší rekord z októbra 2007.

„Blížime sa k magickej hranici ôsmych tisíc predaných vozidiel mesačne. Najsilnejšie rastieme v Poľsku, kde vďaka otváraniu nových pobočiek a rozširovaniu ich kapacity predávame o dve tretiny vozidiel viac ako v rovnakom období vlani a atakujeme hranicu 1 000 automobilov mesačne. Na Slovensku sme v tomto roku predali už takmer 13 000 automobilov. Celkom sme tak už v tomto roku v skupine predali vyše 56 000 vozidiel. Ak záujem o vozidlá vydrží, verím, že prekonáme aj celoročný rekord 80 000 predaných automobilov, ktorý sme dosiahli pred jedenástimi rokmi, v poslednom roku pred ekonomickou krízou,“ uviedla Karolína Topolová, generálna riaditeľka AURES Holdings, prevádzkovateľa medzinárodnej siete autocentier AAA AUTO. Tomu nasvedčuje aj doterajší celkový rast predajov skupiny v tomto roku, ktorý za osem mesiacov dosiahol hodnotu necelých 11 %.

V auguste boli najpopulárnejšími jazdenkami, predávanými v tuzemsku, vozidlá Škoda, ktoré v rebríčku 10 napredávanejších jazdeniek obsadili prvé dve miesta a štvrté miesto, potom nasledoval Volkswagen s treťou a piatou priečkou.

Najpredávanejšie vozidlá v sieti autocentier AAA AUTO na Slovensku v auguste 2018

1.

Kia Sportage

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line