V O2 to s dátami poriadne prehnali

5x viac dát si užijú súčasní aj noví zákazníci najvyšších paušálov

Zvýšiť dáta v paušáloch až 5-násobne, a to automaticky nielen pre nových, ale aj súčasných zákazníkov nie je ponuka, ktorá sa na telekomunikačnom trhu vidí každý deň. O2 to s dátami poriadne prehnalo, čo priznáva aj vo svojej kampani, veď s najvyšším Platinovým O2 Paušálom môžu za nezmenenú sumu zákazníci presurfovať až 25 GB mesačne.

Zlato v kurze

Po vlaňajšku, keď O2 znížilo cenu neobmedzených hovorov až o tretinu na 20 eur so svojím Strieborným Paušálom, prišlo presne po roku s ďalšou bombou. Tentoraz sa zameralo na svoje najvyššie paušály, v ktorých ponúka za nezmenenú cenu až päťnásobok dát. Zákazníci Zlatého Paušálu tak majú od septembra k dispozícii neobmedzené volania a SMS, zvýšený objem dát z 2 GB na 10 GB mesačne a bonus na telefón vo výške 168 eur. Ak ho nevyužijú, automaticky im O2 zvýši dáta v paušále o 5 GB až na celkových 15 GB.

Platinová giga nádielka

To isté sa udialo aj s vlajkovou loďou O2 Paušálov – platinovým. Okrem neobmedzených volaní a SMS v celej EÚ majú od septembra k dispozícii aj 25 GB dát, teda 5-krát viac ako pôvodne. Ak nevyužijú bonus na telefón vo výške až 312 eur, automaticky sa im objem mesačných dát zvýši na 30 GB.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.