V O2 to s dátami poriadne prehnali

5x viac dát si užijú súčasní aj noví zákazníci najvyšších paušálov

Zvýšiť dáta v paušáloch až 5-násobne, a to automaticky nielen pre nových, ale aj súčasných zákazníkov nie je ponuka, ktorá sa na telekomunikačnom trhu vidí každý deň. O2 to s dátami poriadne prehnalo, čo priznáva aj vo svojej kampani, veď s najvyšším Platinovým O2 Paušálom môžu za nezmenenú sumu zákazníci presurfovať až 25 GB mesačne.

Zlato v kurze

Po vlaňajšku, keď O2 znížilo cenu neobmedzených hovorov až o tretinu na 20 eur so svojím Strieborným Paušálom, prišlo presne po roku s ďalšou bombou. Tentoraz sa zameralo na svoje najvyššie paušály, v ktorých ponúka za nezmenenú cenu až päťnásobok dát. Zákazníci Zlatého Paušálu tak majú od septembra k dispozícii neobmedzené volania a SMS, zvýšený objem dát z 2 GB na 10 GB mesačne a bonus na telefón vo výške 168 eur. Ak ho nevyužijú, automaticky im O2 zvýši dáta v paušále o 5 GB až na celkových 15 GB.

Platinová giga nádielka

To isté sa udialo aj s vlajkovou loďou O2 Paušálov – platinovým. Okrem neobmedzených volaní a SMS v celej EÚ majú od septembra k dispozícii aj 25 GB dát, teda 5-krát viac ako pôvodne. Ak nevyužijú bonus na telefón vo výške až 312 eur, automaticky sa im objem mesačných dát zvýši na 30 GB.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch