V O2 to s dátami poriadne prehnali

5x viac dát si užijú súčasní aj noví zákazníci najvyšších paušálov

Zvýšiť dáta v paušáloch až 5-násobne, a to automaticky nielen pre nových, ale aj súčasných zákazníkov nie je ponuka, ktorá sa na telekomunikačnom trhu vidí každý deň. O2 to s dátami poriadne prehnalo, čo priznáva aj vo svojej kampani, veď s najvyšším Platinovým O2 Paušálom môžu za nezmenenú sumu zákazníci presurfovať až 25 GB mesačne.

Zlato v kurze

Po vlaňajšku, keď O2 znížilo cenu neobmedzených hovorov až o tretinu na 20 eur so svojím Strieborným Paušálom, prišlo presne po roku s ďalšou bombou. Tentoraz sa zameralo na svoje najvyššie paušály, v ktorých ponúka za nezmenenú cenu až päťnásobok dát. Zákazníci Zlatého Paušálu tak majú od septembra k dispozícii neobmedzené volania a SMS, zvýšený objem dát z 2 GB na 10 GB mesačne a bonus na telefón vo výške 168 eur. Ak ho nevyužijú, automaticky im O2 zvýši dáta v paušále o 5 GB až na celkových 15 GB.

Platinová giga nádielka

To isté sa udialo aj s vlajkovou loďou O2 Paušálov – platinovým. Okrem neobmedzených volaní a SMS v celej EÚ majú od septembra k dispozícii aj 25 GB dát, teda 5-krát viac ako pôvodne. Ak nevyužijú bonus na telefón vo výške až 312 eur, automaticky sa im objem mesačných dát zvýši na 30 GB.

Platíte si poistenie domova zbytočne?

Veľa ľudí nemá správne nastavenú poistku.

Odborná exkurzia po vodných stavbách v Českej republike

Odborná exkurzia študentov SvF STU po vodných stavbách v Českej republike

Diskusný stôl na tému Energetická certifikácia budov

Slovenská komora stavebných inžinierov v spolupráci so Stavebnou fakultou STU pozývajú na diskusiu s Arch. Dipl. Ing. S. Dukátom

Druhy ochranných známok

Keď sa povedia druhy ochranných známok veľa ľudí napadne ihneď slovné, obrazové, kombinované prípadne trojrozmerné.