Dexis Slovakia má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Rastislava Demeša na poste generálneho riaditeľa vystriedal Miloš Vašek.

Rastislav Demeš pracoval v rodinnej spoločnosti DELUX od roku 1996. Postupne sa prepracoval do vedenia a od roku 2003 pôsobil ako jej konateľ. Pod jeho vedením sa DELUX stala lídrom v distribúcii ochranných pracovných pomôcok na Slovensku a v Čechách. Zároveň došlo k jej predaju francúzskej spoločnosti Descours&Cabaud. „Mojou prioritou bolo prinášať zákazníkom moderné služby a riešenia ako výdajné automaty, B2B online obstarávanie tovaru a logistické riešenia na kľúč,“ hovorí Rastislav Demeš.
Po takmer 22 rokoch pôsobenia v tom istom segmente chce uplatniť svoje skúsenosti v inom odvetví.

Miloš Vašek pôsobil na pozícii obchodného riaditeľa a po 12 rokoch pôsobenia v DELUX prevzal pozíciu generálneho riaditeľa. Jeho odborné, ale najmä ľudské vlastnosti sú prísľubom, že v DEXIS SLOVAKIA naďalej pretrvá duch rodinnej firmy, kde je na prvom mieste spokojný zákazník aj zamestnanec. „Za najdôležitejšie považujem úspešné zavŕšenie spojenia dvoch subjektov, kde každý bude dokonale poznať svoju úlohu. Oba boli spoločnosťami rodinnými. Preto aj do budúcna chceme stavať na týchto základoch - človek má byť na prvom mieste,“ vysvetľuje Miloš Vašek, nový generálny riaditeľ.

DEXIS SLOVAKIA s.r.o., je lídrom v oblasti priemyselnej distribúcie a súčasťou nadnárodnej skupiny DESCOURS & CABAUD. Ponúka najmodernejšie riešenia poskytujúce dokonalú kontrolu v oblastiach údržby, generálnych opráv a riešení v bezpečnosti práce.

DESCOURS&CABAUD reprezentuje:

• 13 000 zamestnancov
  • 1 milión produktov
  • 450 000 spokojných zákazníkov
  • 3,6 miliárd obrat

DEXIS SLOVAKIA získava zázemie v nadnárodnej skupine DESCOURS&CABAUD poskytujúcej služby profesionálom viac ako 236 rokov. Aktívne pôsobí v 13 krajinách po celom svete.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.