Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Pridajte sa k oslave 20. narodenín čerpacej stanice Shell

Čerpacia stanica Shell v Liptovskom Mikuláši oslavuje 20. narodeniny.

Už dve dekády na nej zákazníci tankujú kvalitné palivá, dobíjajú si energiu chutným občerstvením a dobrou kávou a tešia sa z nových, inovatívnych služieb, ako je napríklad platba prostredníctvom mobilnej aplikácie. Prvý októbrový týždeň, od štvrtka 4. októbra do nedele 7. októbra, budú pre všetkých zákazníkov pripravené zaujímavé aktivity.

Na stanici môžete počas 4 dní tankovať so zľavou 4 centy na liter akéhokoľvek paliva Shell.* Ak si vyberiete prémiové palivá Shell V-Power, máte možnosť zatočiť kolesom šťastia a získať malý darček. Priaznivci špičkových áut by si nemali nechať ujsť príležitosť vyskúšať testovacie jazdy BMW, ktoré budú k dispozícii v piatok 5. októbra a v sobotu 6. októbra.

Ak máte cestu okolo, zastavte sa a oslávte naše narodeniny spolu s nami.

* Zľavu na palivo je možné využiť pri tankovaní akéhokoľvek paliva Shell do objemu max. 100 litrov. Zľavu na palivo nie je možné uplatniť pri platbe kartami euroShell Card, ShellCard, OMV Card, CCS a DKV. Zľavu nie je možné kombinovať s inou akciou, ani vymeniť za hotovosť.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.