Piatok, 18. jún, 2021 | Meniny má VratislavKrížovkyKrížovky

Pridajte sa k oslave 20. narodenín čerpacej stanice Shell

Čerpacia stanica Shell v Liptovskom Mikuláši oslavuje 20. narodeniny.

Už dve dekády na nej zákazníci tankujú kvalitné palivá, dobíjajú si energiu chutným občerstvením a dobrou kávou a tešia sa z nových, inovatívnych služieb, ako je napríklad platba prostredníctvom mobilnej aplikácie. Prvý októbrový týždeň, od štvrtka 4. októbra do nedele 7. októbra, budú pre všetkých zákazníkov pripravené zaujímavé aktivity.

Na stanici môžete počas 4 dní tankovať so zľavou 4 centy na liter akéhokoľvek paliva Shell.* Ak si vyberiete prémiové palivá Shell V-Power, máte možnosť zatočiť kolesom šťastia a získať malý darček. Priaznivci špičkových áut by si nemali nechať ujsť príležitosť vyskúšať testovacie jazdy BMW, ktoré budú k dispozícii v piatok 5. októbra a v sobotu 6. októbra.

Ak máte cestu okolo, zastavte sa a oslávte naše narodeniny spolu s nami.

* Zľavu na palivo je možné využiť pri tankovaní akéhokoľvek paliva Shell do objemu max. 100 litrov. Zľavu na palivo nie je možné uplatniť pri platbe kartami euroShell Card, ShellCard, OMV Card, CCS a DKV. Zľavu nie je možné kombinovať s inou akciou, ani vymeniť za hotovosť.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Anna Boleynová bola asi najznámejšia zo šiestich žien anglického kráľa Henricha VIII.

6 h

Odpovedá lekárka Nemocnice AGEL Košice-Šaca.

7 h

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

13 h