Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Pridajte sa k oslave 20. narodenín čerpacej stanice Shell

Čerpacia stanica Shell v Liptovskom Mikuláši oslavuje 20. narodeniny.

Už dve dekády na nej zákazníci tankujú kvalitné palivá, dobíjajú si energiu chutným občerstvením a dobrou kávou a tešia sa z nových, inovatívnych služieb, ako je napríklad platba prostredníctvom mobilnej aplikácie. Prvý októbrový týždeň, od štvrtka 4. októbra do nedele 7. októbra, budú pre všetkých zákazníkov pripravené zaujímavé aktivity.

Na stanici môžete počas 4 dní tankovať so zľavou 4 centy na liter akéhokoľvek paliva Shell.* Ak si vyberiete prémiové palivá Shell V-Power, máte možnosť zatočiť kolesom šťastia a získať malý darček. Priaznivci špičkových áut by si nemali nechať ujsť príležitosť vyskúšať testovacie jazdy BMW, ktoré budú k dispozícii v piatok 5. októbra a v sobotu 6. októbra.

Ak máte cestu okolo, zastavte sa a oslávte naše narodeniny spolu s nami.

* Zľavu na palivo je možné využiť pri tankovaní akéhokoľvek paliva Shell do objemu max. 100 litrov. Zľavu na palivo nie je možné uplatniť pri platbe kartami euroShell Card, ShellCard, OMV Card, CCS a DKV. Zľavu nie je možné kombinovať s inou akciou, ani vymeniť za hotovosť.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.