Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Výhodná cena sezónnej lyžiarskej karty SunnyCard pre celú rodinu

Skipas od 10 eur na deň so SunnyCard umožní výhodne lyžovať celej rodine v 9 strediskách v Rakúsku a Taliansku

© i-Stock© i-Stock

Senzačná cena sezónnej karty umožní výhodne lyžovať celej rodine v 8 lyžiarskych strediskách v Rakúsku a na Schnalstalskom ľadovci v Južnom Tirolsku. A ten, kto si kúpi SunnyCard v predpredaji do 31.októbra 2018 za 415 eur ušetrí až 20 % z cenníkovej ceny karty (519 eur). Pri strednom využití karty (20 dní na lyžiach) stojí deň lyžovania 10 eur na osobu.

Jednoducho zdarma: Detský lístok pre rodiča bez partnera zadarmo

Aj pre rodiča vychovávajúceho dieťa bez partnera predstavuje karta SunnyCard jedinečnú príležitosť na výhodnú lyžovačku. Takto získajú všetky deti do 10 rokov (ročník 2009 a mladšie) žijúce v domácnosti pri kúpe SunnyCard pre dospelého kartu SunnyCard pre dieťa zdarma.

Jednoducho pre mladých: špeciálne tarify pre hostí do 25 rokov veku

Pre športovcov pod 25 rokov veku je nová kartaSunnyCard U 25 v predpredaji iba za 353 eur (cenníková cena je 441 eur). Cena mládežníckej sezónnej karty (ročník 2000-2003) je 311 eur v predpredaji (389 eur od 1.11.2018).

Jednoducho relax: Karta SunnyCard PO-PIA pôžitok z lyžovačky cez týždeň

Veľa miesta na zjazdovkách, žiadne čakanie na vlek, pokojné lyžovanie – predovšetkým starší ľudia alebo mnohí ďalší s voľným časom cez týždeň ocenia túto našu ponuku. Karta SunnyCard je v ponuke vo verzii na pracovné dni za 303 eur (od 1.11.2018 za 379 eur).

Jednoducho rozmanité: Lyžiarske strediská SunnyCard v Rakúsku

Lyžiarska karta SunnyCard platí vo všetkých strediskách skupiny skisport.com pána Schr ö cknadela: Hochkar, Lackenhof am Ötscher, Hinterstoder, Wurzeralm, Kasberg, Hochficht, Hochkössen a Großglockner/Heiligenblut a ľadovec Schnalstaler Gletscher.

Iba 240 km od Bratislavy nájdete oba lyžiarske regiónyHochkar a Lackenhof am Ötscher v Dolnom Rakúsku. Lackenhof je vhodný zvlášť pre rodiny s deťmi a Hochkar je obľúbený pre svoju extrémnu istotu snehovej nádielky a je obľúbený freeridermi.

V Hornom Rakúsku sa nachádzajú strediskáHinterstoder a Wurzeralm. Obe sú ľahko dosiahnuteľné po diaľnici Pyhrn. Wurzeralm je tiež priateľský k rodinám s deťmi a nájdete tu veľa pôvodných chát. Hinterstoder je to pravé lyžiarske eldorádo – počnúc traťou svetovéh pohára Hannesa Trinkla až po mnohé modré zjazdovky.

V rozprávkovej krajine na trojmedzí Rakúska, Nemecka a Česka leží strediskoHochficht, vyznačujúce sa istotou snehu a priateľskosťou k rodinám s deťmi. Svojou perfektnou infraštruktúrou – v minulej sezóne začala prevádzku nová 10-miestna kabínková lanovka - uľahčuje lyžovanie všetkým hosťom.

StrediskoAlmtal-Bergbahnen/Kasberg, vhodné taktiež pre rodiny s deťmi, pre začiatočníkov i pokročilých leží tak isto v Hornom Rakúsku a boduje rozsiahlym freestyle parkom.

Pôsobivú kulisu ponúka návštevníkom vysokohorské lyžiarske strediskoGrossglockner/Heiligenblut. Užiť si tu môžete jedinečný výhľad na najvyšší vrch Rakúska, Grossglocker, až do jari. Značené lyžiarske trate a rozsiahla freeride aréna rozbúchajú srdcia fanúšikov hlbokého snehu.

V Tirolsku leží lyžiarske strediskoHochKössen. Tu na „Action Hill“ v oblasti s najväčšou istotou snehu v Rakúsku je nezabudnuteľná panoráma pohoria Kaisergebirge, rozmanité zjazdovky pre každého a prapôvodné chaty.

Ľadovcová oblasť Schnalstal v Južnom Tirolsku sa nachádza vo výške 3.212 m.n.m. a ponúka aktívnym dovolenkárom všetko, čo patrí k zimnej dovolenke v Južnom Tirolsku – so zárukou snehu od októbra do mája.

Jednoducho objednajte: Bližšie informácie o karte SunnyCard a podmienky kúpy nájdete na stránke www.skisport.com .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.