Streda, 28. júl, 2021 | Meniny má KrištofKrížovkyKrížovky

Rozprávkové tankovanie

Rozprávkové kostýmy, hotdog priamo od kuchára či chodiaci výdajný stojan. Čerpacie stanice Shell majú za sebou magický týždeň.

(Zdroj: Shell)

Ak ste sa pred pár dňami zastavili na niektorej z čerpacích staníc Shell, asi ste sa nestačili čudovať. Možno vás privítala včielka „Shellka“ alebo prekvapil chodiaci výdajný stojan. Počas jedného týždňa prebiehali na staniciach po celom Slovensku zábavné aktivity, ktoré zákazníkom návštevu stanice spríjemnili a mnohí z nich neodišli naprázdno.

Magický týždeň prebieha na Shell pravidelne každý rok. Stanice majú vtedy priestor zapojiť fantáziu a prísť s netradičnými nápadmi, ako počas jedného týždňa urobiť z bežnej návštevy stanice príjemné prekvapenie. Nechýba hádzanie kockou s možnosťou uplatniť si niektorú z atraktívnych zliav, darčeky a zábavné aktivity.

Jazda na Ferrari či rozprávkové kostýmy

Ak je reč o kvalitných palivách, nesmú chýbať ani kvalitné autá. Priaznivci motorizmu si prišli na svoje v Dubnici nad Váhom. V rámci magického týždňa stanica zabezpečila pre zákazníkov reálne modely áut Ferrari. Každý, kto natankoval prémiové palivo Shell V-Power si mohol na neďalekom okruhu vyskúšať jazdu vo Ferrari ako spolujazdec. Tematika technologického partnerstva medzi spoločnosťami Shell a Ferrari sa niesla aj čerpacou stanicou Karloveská v Bratislave. Týždeň sa niesol v znamení červenej farby, šachovnicových šiltoviek, zástavy Ferrari a pretekárskych kostýmov. Vyblýskané autá z autoumyvárne štartovali zamestnanci pomocou šachovnice a vodiči sa aspoň na okamih mohli vžiť do kože Sebastiana Vettela či Kimiho Raikkonena pri štarte veľkých pretekov. S tým rozdielom, že o skutočné preteky nešlo a rýchlosť zodpovedala slovenským dopravným predpisom.

Mnohé stanice inšpiroval rozprávkový motív. Trpaslíci so svojou Snehulienkou robili radosť tým najmenším návštevníkom Shell na Einsteinovej ulici v Bratislave. Zruční trpaslíci pripravovali na ochutnávku wrapy, na stoloch nachystali občerstvenie v podobe sladkých koláčikov a cukríkov a v rádiu sa medzitým vysielala rozprávka o Snehulienke. V Púchove sa o zábavu starala pracovitá včielka „Shellka“, ktorej pomáhala dievčina v tradičnom kroji. Slovenský motív krojov vystriedali na Rožňavskej ulici v Bratislave kostýmové masky motivované filmom Cigáni idú do neba. V rádiu nemohlo znieť nič iné ako veselé rómske piesne.

Magický týždeň bol zážitkom pre zamestnancov aj zákazníkov. Vďaka príjemným prekvapeniam mohli kvalitne natankovať, chutne sa najesť a poriadne sa zabaviť. Ak ste magický týždeň tento rok zmeškali, šancu máte opäť o rok na začiatku jesene.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Nemusíme dlho bádať, aby sme prišli na to, že strava postavená na čerstvých plodoch je tá najzdravšia.

2 h
Projekt na Šancovej.

Investičná skupina Proxenta získala do portfólia developerský projekt v Bratislave v blízkosti bratislavskej Hlavnej stanice.

4 h

Potreba zmeny životného štýlu na zníženie environmentálneho dopadu rezonuje v rôznych spoločenských a komunitných kruhoch.

5 h