Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

COOP Jednota Slovensko je opäť TOP firmou mladých

COOP Jednota Slovensko, spotrebné družstvo, obsadila už po deviatykrát 1. miesto v celoročnej ankete „TOP firma mladých v SR“.

Ocenenie si z rúk predsedu komory Mariána Meška, prevzali predseda predstavenstva CJS Gabriel Csollár (vľavo) a vrchný riaditeľ obchodnej sekcie CJS Branislav Lellák (vpravo). Ocenenie si z rúk predsedu komory Mariána Meška, prevzali predseda predstavenstva CJS Gabriel Csollár (vľavo) a vrchný riaditeľ obchodnej sekcie CJS Branislav Lellák (vpravo). (Zdroj: COOP Jednota Slovensko)

COOP Jednota Slovensko, spotrebné družstvo, obsadila už po deviatykrát 1. miesto v celoročnej ankete „TOP firma mladých v SR“ v kategórií Obchodné reťazce – potravinársky tovar. Stala sa tak synonymom úspešnosti medzi mladými ľuďmi na Slovensku.

Cieľom ankety bolo zistiť nezávislý pohľad mladých ľudí na pôsobenie, aktivity, imidž a hospodárske úspechy firiem.

Anketu organizovala nezisková mimovládna organizácia Junior Chamber International – Slovakia a do jej hlasovania sa zapojilo spolu 1 500 študentov z 20 vysokoškolských fakúlt v rámci všetkých krajov Slovenskej republiky. Študenti odpovedali na otázku, ktorá firma v príslušnom odvetví podnikania je pre nich synonymom úspešnosti, kvality a dobrého renomé. COOP Jednota Slovensko získala najväčší počet hlasov, čo jej aj v roku 2018 prinieslo prvenstvo.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.