Narodeninové zľavodni v Poluse

Blíži sa Halloween a Vianoce klopú na dvere, tak prečo nevyužiť zľavy na nákup?

Špeciálne Narodeninové zľavodni, ktoré sa konajú v nákupnom centre Polus City Centrum po celý týždeň až do nedele 28. októbra 2018

Zákazníci majú možnosť využiť množstvo pripravených zliav v rôznych prevádzkach nákupného centra. Tak prečo nenakúpiť teraz výhodnejšie ? Nové jesenné i zimné kúsky oblečenia, zábavné kúsky pre blížiaci sa Halloween alebo vianočné darčeky bez stresu a so zľavou.

Nie je to nič komplikované, pretože Polus pripravil dve možnosti získania zľavových kupónov: Papierovú formu kupónov si môžete vyzdvihnúť priamo na infopulte v Poluse, alebo zvoľte pohodlnú formu formou online stiahnutia kupónov na tomto linku: https://retail.immofinanz.com/polus-city-center/voucher-page/

Tak neváhajte, navštívte počas víkendu Polus. Prajeme vám príjemné nákupy! www.polus.sk

Tip na aukciu: 15 objektov, kde sa dá rozbehnúť biznis

Spoločnosť Stredoslovenská energetika Holding, a. s. predáva na strednom Slovensku niekoľko zaujímavých nehnuteľností.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.