Streda, 12. august, 2020 | Meniny má DarinaKrížovkyKrížovky

Hlavné výhody virtuálneho sídla

Podľa obchodného zákonníka musí mať každá spoločnosť uvedené sídlo v obchodnom registri. Pre podnikateľov sú dve riešenia.

1. riešenie je uvedenie sídla spoločnosti ako svoju trvalú adresu respektíve byt v osobnom vlastníctve.

2. riešenie využiť službu virtuálne sídlo firmy.

Odporúčame Vám riešenie č.2 a to z hlavného dôvodu, že odseparujete svoje podnikanie od osobného života. Ďalší dôvod môže byť exekučné konanie voči s.r.o. a môže byť zbavený aj váš majetok, ktorý sa nachádza v sídle v spoločnosti.

Hlavné dôvody pre virtuálne sídlo

• Výrazne lacnejšie nižšie mesačné náklady v porovnaní s prenájom kancelárie v Bratislave. Ročne môžete ušetriť až 2800€. Ak vychádzame za predpokladu že ročný prenájom 20m2 kancelárie stojí 3000€ (12 €/ m2 za kalendárny mesiac). Ročný prenájom virtuálneho sídla stoji 200€ (ak nie ste dlžníkom voči štátnym inštitúciám)
  • Atraktívna lokalita a reprezentatívne priestory
  • Separujete svoj osobný život od podnikateľských aktivít
  • Možnosť prenájmu zasadacieho priestoru – ak by ste potrebovali absolvovať stretnutie s klientom alebo stretnutie so štátnom inštitúciou. Zasadací priestor je viac reprezentatívny ako kaviareň v nákupnom centre. Zasadací priestor vám môže len pomôcť vo vašom business a klienti budú mať dojem a dôveru že to myslíte s podnikaním vážne.
  • Menej daňových kontrol – a to je vďaka tomu že v Bratislave fungujú desaťtisíce firiem. V porovnaní s menším mestom, kde je menej podnikateľov je väčšia pravdepodobnosť náhodnej daňovej kontroly.
  • Vaše sídlo a poštová schránka je riadne označené pre kontrolu z daňového úradu.
  • Ďalšie doplnkové služby ktoré Vám zjednodušia podnikanie a ušetria čas – napr. posielanie pošty, preberanie telefónov s vašim povolením, pravidelná kontrola elektronickej schránky a mnoho ďalších.

Niektoré spoločnosti ponúkajú aj takzvané výhodne balíky, väčšina spoločnosti ktoré ponúkajú virtuálne sídlo v Bratislave alebo v menších mestách ponúkajú aj ďalšie služby ako napr. založenie s.r.o. alebo predaj s.r.o.

Napr. spoločnosť eTuls International SK s.r.o. ponúka v balíku BIZ a PRO virtuálne sídlo v Bratislave na 12 mesiacov zadarmo.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Stráviť dovolenku na juhu Čiech môžete tento rok výhodnejšie!

Náš región je ideálne miesto na strávenie dovolenky všetkých vekových kategórií.

Poznáte v Banskej Štiavnici aj tieto miesta?

Prvá návšteva banského mesta k ním zväčša nevedie.

Mimoriadna akcia: K ročnému online predplatnému kávovar zdarma

Akcia platí pre nových aj existujúcich predplatiteľov, ktorí si ho predĺžia.