Piatok, 26. apríl , 2019

Spolu pre Bardejov

​​​​​​​Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena.

Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena, ktorá upadajúcemu mestu prinesie novú energiu, nápady a zároveň skúsenosti a silné hodnoty.

Našim motívom pre kandidatúru bolo oživenie Bardejova. Takmer každý Bardejovčan má pocit, že z mesta sa vytráca život a to nielen z prázdneho centra. Zabúda sa na nové generácie a ich potreby a o meste rozhodujú stále tí istí, ktorí si z neho spravili doslova biznis. Bardejov sa prepadá na v rebríčkoch transparentnosti aj zadlženosti.

Sme kandidáti, ktorých cielene obviňovali, že sú bielymi koňmi smeráckeho primátora, čo radikálne odmietame. Marián Matej a najnovšie aj nezávislý kandidát Stanislav Soroka sa pridávajú na stranu Juraja Bochňu a podporujú jeho kandidatúru, aby mal Bardejov konečne nového primátora, ktorý prinesie tak potrebný nový impulz a navyše nie je členom žiadnej politickej strany. Prečo je Juraj Bochňa rozumnou voľbou pre Bardejov? Pretože má nápady, potrebné skúsenosti ako mestský poslanec a čoraz väčšiu podporu Bardejovčanov. S výmenou starej garnitúry to myslí vážne. A bude bojovať až do konca.

Už župné voľby ukázali, že stará politická garda je na odchode. Máme reálnu šancu urobiť generačnú politickú výmenu a ukončiť pochybnosti Bardejovčanov o transparentnosti mesta. Zamerať sa aj na mladšie generácie a začať s výstavbou bytov, zlepšovaním podmienok pre mladé rodiny a pracujúcich, aby neodchádzali z mesta preč. Chceme, aby v Bardejove boli dvere úradu otvorené ľuďom, aby úradníci pracovali v modernom a motivujúcom prostredí a aby sa tu uplatňovali dobré nápady. Aby sa rozvíjal šport, kultúra a aby boli uplatňované tradičné hodnoty ako spolupráca, čestnosť, ľudskosť, slušnosť a odbornosť.

Našou motiváciou je živší a modernejší Bardejov pre všetky generácie. Bardejov má konečne šancu byť nezávislý. Nechceme trieštiť hlasy, naopak, chceme dať Bardejovčanom jednu spoločnú, rozumnú a silnú voľbu, ktorej budeme naďalej pomáhať a podporovať ju. To je skutočný dôvod pre spojenie sa. A preto vyzývame aj ďalších nezávislých kandidátov, aby zahodili svoje egá a spojili sa s nami a spolu sme tak poslali starú politickú gardu do zaslúženého dôchodku.

Veríme, že s podporou všetkých, ktorí sa ešte nerozhodli, komu dajú svoj hlas, aj s podporou tých, ktorí neboli pred štyrmi rokmi voliť toto bude víťazná alternatíva pre Bardejov.

Objednávateľ: Stanislav Soroka, Homolková 7, 085 01 Bardejov

Dodávateľ: Petit Press, a.s., Divízia východ, o.z. letná 47, 040 01 Košice Ičo: 35790253

Tipy od sprievodkyne: Ako si užiť dovolenku na nádhernej Ischii?

Hodinky odložte, čas tu nikomu nič nehovorí, hovorí sprievodkyňa.

Arca Brokerage House mala úspešný rok 2018

Obchodník s cennými papiermi Arca Brokerage House pokračoval v roku 2018 s výrazným rastom aktív pod svojou správou.

5 funkcií ČSOB SmartBankingu, ktoré vám ušetria čas

ČSOB svoje mobilné bankovníctvo zdokonaľuje už 9 rokov.

Enviro deň v Košiciach prinesie zábavu aj osvetu

Planétu máme len jednu a čím skôr ju začneme chrániť, tým lepšie.