Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Spolu pre Bardejov

​​​​​​​Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena.

Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena, ktorá upadajúcemu mestu prinesie novú energiu, nápady a zároveň skúsenosti a silné hodnoty.

Našim motívom pre kandidatúru bolo oživenie Bardejova. Takmer každý Bardejovčan má pocit, že z mesta sa vytráca život a to nielen z prázdneho centra. Zabúda sa na nové generácie a ich potreby a o meste rozhodujú stále tí istí, ktorí si z neho spravili doslova biznis. Bardejov sa prepadá na v rebríčkoch transparentnosti aj zadlženosti.

Sme kandidáti, ktorých cielene obviňovali, že sú bielymi koňmi smeráckeho primátora, čo radikálne odmietame. Marián Matej a najnovšie aj nezávislý kandidát Stanislav Soroka sa pridávajú na stranu Juraja Bochňu a podporujú jeho kandidatúru, aby mal Bardejov konečne nového primátora, ktorý prinesie tak potrebný nový impulz a navyše nie je členom žiadnej politickej strany. Prečo je Juraj Bochňa rozumnou voľbou pre Bardejov? Pretože má nápady, potrebné skúsenosti ako mestský poslanec a čoraz väčšiu podporu Bardejovčanov. S výmenou starej garnitúry to myslí vážne. A bude bojovať až do konca.

Už župné voľby ukázali, že stará politická garda je na odchode. Máme reálnu šancu urobiť generačnú politickú výmenu a ukončiť pochybnosti Bardejovčanov o transparentnosti mesta. Zamerať sa aj na mladšie generácie a začať s výstavbou bytov, zlepšovaním podmienok pre mladé rodiny a pracujúcich, aby neodchádzali z mesta preč. Chceme, aby v Bardejove boli dvere úradu otvorené ľuďom, aby úradníci pracovali v modernom a motivujúcom prostredí a aby sa tu uplatňovali dobré nápady. Aby sa rozvíjal šport, kultúra a aby boli uplatňované tradičné hodnoty ako spolupráca, čestnosť, ľudskosť, slušnosť a odbornosť.

Našou motiváciou je živší a modernejší Bardejov pre všetky generácie. Bardejov má konečne šancu byť nezávislý. Nechceme trieštiť hlasy, naopak, chceme dať Bardejovčanom jednu spoločnú, rozumnú a silnú voľbu, ktorej budeme naďalej pomáhať a podporovať ju. To je skutočný dôvod pre spojenie sa. A preto vyzývame aj ďalších nezávislých kandidátov, aby zahodili svoje egá a spojili sa s nami a spolu sme tak poslali starú politickú gardu do zaslúženého dôchodku.

Veríme, že s podporou všetkých, ktorí sa ešte nerozhodli, komu dajú svoj hlas, aj s podporou tých, ktorí neboli pred štyrmi rokmi voliť toto bude víťazná alternatíva pre Bardejov.

Objednávateľ: Stanislav Soroka, Homolková 7, 085 01 Bardejov

Dodávateľ: Petit Press, a.s., Divízia východ, o.z. letná 47, 040 01 Košice Ičo: 35790253

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line