Spolu pre Bardejov

​​​​​​​Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena.

Už traja kandidáti sa spojili, aby v Bardejove zvíťazila zmena, ktorá upadajúcemu mestu prinesie novú energiu, nápady a zároveň skúsenosti a silné hodnoty.

Našim motívom pre kandidatúru bolo oživenie Bardejova. Takmer každý Bardejovčan má pocit, že z mesta sa vytráca život a to nielen z prázdneho centra. Zabúda sa na nové generácie a ich potreby a o meste rozhodujú stále tí istí, ktorí si z neho spravili doslova biznis. Bardejov sa prepadá na v rebríčkoch transparentnosti aj zadlženosti.

Sme kandidáti, ktorých cielene obviňovali, že sú bielymi koňmi smeráckeho primátora, čo radikálne odmietame. Marián Matej a najnovšie aj nezávislý kandidát Stanislav Soroka sa pridávajú na stranu Juraja Bochňu a podporujú jeho kandidatúru, aby mal Bardejov konečne nového primátora, ktorý prinesie tak potrebný nový impulz a navyše nie je členom žiadnej politickej strany. Prečo je Juraj Bochňa rozumnou voľbou pre Bardejov? Pretože má nápady, potrebné skúsenosti ako mestský poslanec a čoraz väčšiu podporu Bardejovčanov. S výmenou starej garnitúry to myslí vážne. A bude bojovať až do konca.

Už župné voľby ukázali, že stará politická garda je na odchode. Máme reálnu šancu urobiť generačnú politickú výmenu a ukončiť pochybnosti Bardejovčanov o transparentnosti mesta. Zamerať sa aj na mladšie generácie a začať s výstavbou bytov, zlepšovaním podmienok pre mladé rodiny a pracujúcich, aby neodchádzali z mesta preč. Chceme, aby v Bardejove boli dvere úradu otvorené ľuďom, aby úradníci pracovali v modernom a motivujúcom prostredí a aby sa tu uplatňovali dobré nápady. Aby sa rozvíjal šport, kultúra a aby boli uplatňované tradičné hodnoty ako spolupráca, čestnosť, ľudskosť, slušnosť a odbornosť.

Našou motiváciou je živší a modernejší Bardejov pre všetky generácie. Bardejov má konečne šancu byť nezávislý. Nechceme trieštiť hlasy, naopak, chceme dať Bardejovčanom jednu spoločnú, rozumnú a silnú voľbu, ktorej budeme naďalej pomáhať a podporovať ju. To je skutočný dôvod pre spojenie sa. A preto vyzývame aj ďalších nezávislých kandidátov, aby zahodili svoje egá a spojili sa s nami a spolu sme tak poslali starú politickú gardu do zaslúženého dôchodku.

Veríme, že s podporou všetkých, ktorí sa ešte nerozhodli, komu dajú svoj hlas, aj s podporou tých, ktorí neboli pred štyrmi rokmi voliť toto bude víťazná alternatíva pre Bardejov.

Objednávateľ: Stanislav Soroka, Homolková 7, 085 01 Bardejov

Dodávateľ: Petit Press, a.s., Divízia východ, o.z. letná 47, 040 01 Košice Ičo: 35790253

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.

Spoločenská zodpovednosť je súčasťou podnikania

S každým realizovaným projektom sa zvyšuje povedomie ľudí o firme.