Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Jozef Ondáš: Košice potrebujú zmenu a pokoj

Nie hádky a intrigy.

Jozef Ondáš, Peter Krcho, Ján Kozák a Zuzana Žirková.

Veľké mená, ktoré podporili úsilie nezávislých kandidátov na čele s Alenou Bašistovou ísť do volieb Spoločne za Košičanov.

"Spojili nás tradičné hodnoty a chuť vrátiť mestu, čo nám dalo. Slušnosť, priateľstvo, pokoru a poctivú prácu," zdôrazňuje Jozef Ondáš, filantrop, špička v IT oblasti a vizionár, jeden z TOP 100 Slovákov podľa FORBES. „Mám ohromnú radosť, že sa prepájajú ľudia s rôznymi skúsenosťami. Milan Lesňák je absolútne doma v komunálnej politike. Jano Dečo roky pracoval pre Charitu a Rišo Havrilla rozumie športu. Miro Špak z pozície poslanca v meste ho pozná ako svoje topánky. “

"Pre naše krásne mesto vidíme v tomto spojení možnosť, aby sme pokračovali v tom, čo pre Košičanov robíme. Potrebujeme pochopenie a podporu", pripája sa Peter Krcho, Košičan roka 2017, uznávaný neonatológ, ktorý pomáha malým novorodeniatkam vyrásť do veľkého a úspešného života.

Zuzana Žirková, špičková basketbalistka a trénerka:

„Môj život je šport. U mňa je fair play alfou a omegou ako v basketbale, tak i vo vzťahu k ľuďom. Alena je hráč s týmito hodnotami a Košice potrebujú človeka, ktorý má vzdelanie, skúsenosti ale i guráž viesť svoj tím tak, aby bolo mesto dobre riadené. Som tímová hráčka a je mi sympatické, že Alena má silný mančaft a je to žena, ktorá stojí pevne nohami na zemi.“

Načítavam video...

Ján Kozák, úspešný tréner slovenskej futbalovej reprezentácie
„Celé moje srdce patrí futbalu, dobrým ľuďom a Košiciam, kde žijem 40 rokov. Košice si zaslúžia futbalovú arénu na top úrovni a takisto kvalitný futbalový klub v prvej lige. Všetko súvisí s odborným a transparentným manažmentom, vyhovujúcimi podmienkami pre prácu a férovým prístupom k ľuďom. Som presvedčený, že tak silný tím, aký predstavuje spojenie piatich nezávislých kandidátov, je to najlepšie riešenie pre Košice a Košičanov. Lídrom je Alena Bašistová a ona je pre mňa zárukou, že svoj tím bude dobre a s rozumom kaučovať.“

Objednávateľ: Alena Bašistová, Kuzmányho 21, Košice

Dodávateľ: KP consulting & services, s.r.o., Nevädzova 6/G, 821 01 Bratislava, IČO: 46555072

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line