Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

5 darčekov, ktorými priveziete radosť

Ak trávite veľa času na slovenských cestách a chcete niekoho obdarovať, máme pre vás zopár tipov na darček na poslednú chvíľu.

Či už sú to narodeniny, meniny, výročie alebo blížiace sa Vianoce, dôvod obdarovať niekoho sa vždy nájde. Ak rozmýšľate, akým darčekom vyčaríte úsmev, skúste siahnuť po praktických kúskoch, ktoré ponúka Shell v spolupráci s Philipsom. Čo všetko môžete darovať?

1. Čistý vzduch

Za čistým vzduchom nemusíte vždy utekať do prírody. Aj keď je to ideálny prípad, najviac času trávime v interiéri, a práve znečistenie vzduchu v domácnostiach môže byť až 5x väčšie ako vonku. Najviac to cítia alergici. Ak nejakého poznáte, zaobstarajte mu kvalitnú čističku vzduchu, ktorá automaticky monitoruje a čistí vzduch a redukuje alergény a pachy. Čističku vzduchu Philips Series 2000i si pohodlne prepojíte s mobilnou aplikáciou.

2. Pekný účes

Asi niet veľa žien, pre ktoré je návšteva kaderníka povinnosťou. Svoju polovičku potešíte poukazom k profesionálovi, no myslite na to, že o styling sa treba starať každý deň. Určite ocení kvalitný fén na vlasy s nadstavcom na vytvarovanie účesu alebo automatickú kulmu, ktorá vytvaruje krásne a dlhotrvajúce kučery ako zo salónu. S automatickou kulmou Philips Style Care bude mať vaša milá pestrý výber účesov vďaka 27 kombináciám nastavení.

3. Vitamínové raňajky

Zjesť minimálne 5 kusov ovocia a zeleniny denne je mantrou každého priaznivca správneho stravovania. Lahodnú bombu pre telo plnú vitamínov, vlákniny a minerálnych látok rýchlo pripravíte pomocou smoothie mixéra. Sýte a zdravé raňajky môžete mať za pár minút, a vždy na iný spôsob. So smoothie mixérom Philips Avance Collection pripravíte kokteily pre celú rodinu vďaka nádobe s objemom až 2 litre.

4. Ráno s kávou

Čím potešíte kávičkára, ak nie dobrou kávou? Svoju polovičku či kamarátov môžete na kávu pozvať, no môžete sa tiež postarať o to, aby tento lahodný nápoj mali vždy poruke. Automatický kávovar Saeco PicoBaristo DeLuxe umožňuje jednoduchú prípravu až 12 druhov nápojov a má aj zabudovanú karafu na prípravu mliečnej peny. Stačí sa len rozhodnúť, či máte väčšiu chuť na cappuccino alebo latte macchiato.

5. Úsmev

Hovorí sa, že úsmev nič nestojí, no dáva veľa. Môžete darovať svoj úsmev alebo vyčariť úsmev na tvári druhého. Okrem toho sa tiež môžete postarať o to, aby úsmev bol vždy pekný a zdravý. Sonická elektrická zubná kefka je praktickou voľbou pre každého, kto potrebuje spríjemniť tento neobľúbený každodenný rituál. Digitálni nadšenci ocenia model, ktorý sa dá prepojiť s mobilnou aplikáciou.

Ak ste členom vernostného programu Shell ClubSmart, záchranu Vianoc máte na dosah. Všetky tieto tipy na darčeky spolu s ďalšími produktmi môžete získať s výraznou zľavou či už výmenou za zľavové kupóny, ktoré získate za tankovanie, alebo výmenou za vernostné body a doplatok. Zbierať môžete 10 % zľavové kupóny, ktoré môžete kombinovať a sčítavať až do výšky zľavy uvedenej pri produkte. Okrem tankovania získate zľavový kupón aj výmenou za 150 Shell ClubSmart bodov. Viac na stránke vernostného programu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line